Zadar znači blizinu četiri nacionalna parka i tri stotine otoka. Kristalno čisto more, stara zadarska gradska jezgra i mnoštvo skrivenih uvala i plaža aduti su kojima se diči grad Zadar i okolica. Moderan privatni smještaj i apartmani, hoteli, vile i visoko opremljene marine i nautički centri samo su dio velike turističke ponude ove raznolike regije. Zadarska regija, između ostalog, obiluje povijesnim lokacijama, višestoljetnom tradicijom, kulturnim i zabavnim manifestacijama te bogatom ponudom aktivnog turizma i noćnog zivota.
 
Ponuda smještaja u Zadru i Zadarskoj regiji je raznovrsna. Smještajni kapaciteti su u rasponu od luksuznih apartmana, vila i hotela s najvišom kategorijom, do malih prenoćišta i bungalova u privatnom smještaju. Privatni iznaljmljivači smještaja u Zadarskoj regiji gostu posvećuju posebnu pažnju. Smještaj u privatnom apartmanu ili sobi idealna je kombinacija vrhunske usluge hotelskog smještaja i privatnosti vlastitog apartmana. Domaćini gostu pristupaju individualno. Autohtoni specijaliteti mediteranske kuhinje, kao sastavni dio turističke ponude, jamče uživanje u otkrivanju posebnosti Dalmacije i Mediterana.
 
Smještaj je poželjno rezervirati direktno. Apartmanija.hr pruža usluge posredništva pri traženju smještaja u Zadru i okolici bez provizije uz sve neophodne informacije i direktan kontakt s iznajmljivačima putem formulara na dnu ponude svakog od iznajmljivača turističkih usluga. Dobrodošli u Zadar, osjećajte se kao kod kuće!