Kvarner ima 160 godina tradicije u turizmu. Najstarija turistička regija prva u Hrvatskoj bilježi posjete turista i otada razvija kulturu gostoprimstva i otvorenosti posjetiteljima sa svih strana svijeta. Kvarner označava područje nadomak Europe, područje koja spaja istočnu obalu Jadrana sa zapadnom, a na toj spojnici se nižu čarobna mjesta s pogledom na još čarobnije kvarnerske otoke. Prirodna je to kombinacija mora, otoka i planina kakvu se viđa rijetko gdje u svijetu.
 
Idealan za aktivni odmor, Kvarner pruža bezbroj mogućnosti. Let zmajevima s Učke, natjecanja u podvodnom ribolovu, međunarodne jedriličarske regate, svjetska prvenstva u padobranstvu na Grobniku i na Lošinju, međunarodna prvenstva u motociklizmu na grobničkoj stazi, lov i ribolov u čabarskom kraju, samo su dio tih sadržaja. Idalan odmor na Kvarneru jamči i mnoštvo kulturnih, ekoloških, muzičkih i sportskih manifestacija koje su sastavni dio turističke ponude Kvarnera tijekom cijele godine. Ponuda smještaja na Kvarneru je bogata i raznolika,zanimljiva svakom turistu. Smještajni objekti su u rasponu od velikih, vrhunski opremljenih vila s bazenom i pogledom na more, do malih prenoćišta i soba u privatnom smještaju.
 
Smještaj je poželjno rezervirati direktno. Apartmanija.hr vam bez provizije pruža usluge posredništva pri traženju smještaja na Kvarneru uz sve neophodne informacije i direktan kontakt s iznajmljivačima telefonom ili putem formulara na dnu ponude svakog od iznajmljivača turističkih usluga. Dobrodošli na Kvarner!