Apartmani GajetaNovi Vinodolski - Kvarner i gorje

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Smješteni u mirnom djelu Novog Vinodolskog - Povile, udaljeni svega 60 m od plaže, potpuno opremljeni, klimatizirani obiteljski apartmani s osiguranim parkirnim mjestom u dvorištu kuće pružit će vam godišnji odmor za pamćenje. Naravno - Internet je brz i neograničen. Opustite se na jednoj od dvije grill terase ili uživajte u zalasku sunca terasi sa ležaljkama. Jutarnju kavu pijete s pogledom na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in: 14 h Check out: 10 h Rezervaciju apartmana potvrđujete uplatom akontacije za koju ćete instrukcije primiti putem maila.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti doći na planirani godišnji odmor, rado ćemo vam izaći u susret ukoliko otkaz rezervacije javite u razumnom roku ili ukoliko vaš termin uspijemo ponuditi drugim gostima.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 1.9 km
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 40 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.9 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 1.8 km
  • Benzinska crpka: 1.8 km
  • Autobusni kolodvor: 1.8 km
  • Marina: 700 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Posjetite s nama susjedni otok Krk ili provedite nezaboravan dan na kupanju u skrivenim uvalama što ih skriva naš grad. Na izlet vas vodimo našim turističkim brodom na kojem uživate potpunu privatnost.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Gajeta
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Jastrebarsko, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2022
Sve pohvale od tročlane obitelji.

Domaćini su jako ljubazni i nenametljivi. Jako uredan apartman i sve oko njega. U živo izgleda puno ljepše nego na fotografijama. Sve navedeno u oglasu je točno. Mirno i lijepo mjesto za djecu. Svi smo uživali, a najviše naša djevojčica.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
VARAŽDIN, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2021
Pohvala

Sve pohvale za smještajne jedinice ,čisto, uredno ,moderno identično kao na slikama. Za vrijeme našeg boravka bili smo prezadovoljni ugođajem ,uređenom okućnicom s puno hladovine, terase s roštiljima tako da svatko može naći svoj kutak. Domaćini su super, spremni za razgovor i druženje što je najbitnije da se osjećaš ugodno. Svima koji su u dolasku sve najbolje preporuke i nipošto neće požaliti. Lijep pozdrav domaćinima od Sanje i Miroslava te ostale ekipe

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Sesvete, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Lipanj 2021
Pohvala

Početnim odabirom mjesta i smještaja našeg kratkog, malog odmora apartmani Gajeta su nam odmah privukli pažnju. Čist, moderno i ukusno namješten, opremljen potrebitim, s prekrasnom terasom okruženom mediteranskim raslinjem i zadivljujućim pogledom na more odmor je bio potpun. Domaćini simpatični, nenametljivi i krajnje uslužni dokazuju da se trud i profesionalnost isplati. Za svaku preporuku!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Villa Gajeta Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobrodošli dragi gosti. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te se radujemo suradnji. Srdačan pozdrav od cijelog tima Gajeta apartmana.

Oglas Apartmani Gajeta je pregledan 85654 puta od 16.07.2014.