Apartman Lux CentarOsijek - Slavonija i Baranja

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Osijek i regiji Slavonija i Baranja!
Opis objekta

Apartman Lux u Osijeku je novoizgrađeni privatni smještaj u samom centru grada. Nalazi se u dvorištu Ružine ulice 21. Stan je odvojen od glavne ceste te jamči mir i tišinu od buke užurbanog centra. Apartman je namijenjen za 2+2 osobe. U stanu se nalazi jedan ležaj 160x200 cm i dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnom boravku za dvije osobe, klima-uređaj, TV, kupaonica s tušem i sušilom za kosu uz besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Cijeli stan površine 36.8 m2 plus balkon 4 m2 gosti imaju na raspolaganju. Ružina ulica je stara osječka ulica i nalazi se u samom centru grada. Što se tiče sadržaja, u blizini su dvije trgovine do kojih možete doći pješice. Kada izađete na glavni kolni ulaz skrenite lijevo, nakon 130 m na istoj strani ulice, nalazi se trgovina mješovite robe koja radi svakim danom do 23 sata. Kada izađete na glavni kolni ulaz i skrenete desno, nalazi se pekara 06-22 sata i mala trgovina udaljena 110 m na drugoj strani ulice i radi od ponedjeljka - subote 20h

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman za jednu ili dvije osobe je 40 eura, za svaku iduću osobu nadoplata je 10 eura po danu. Mogući smještaj do 4 osobe u stanu. Check-in: od 16 sati Check-out: 10 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Nema uvjeta prema kojima se vrši povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Željeznički kolodvor: 1.6 km
Dodatni sadržaji
Smještaj je poseban i različit od drugih jer je obogaćen umjetničkim slikama mlade suvremene umjetnice Monikammoart s old school stavom. Njezina djela su unijela svjetlost, svježinu i uljepšala zidove apartmana te time ga i čine posebnim i jedinstvenim od ostalih apartmana u centru Osijeka. Monikammoart možete pratiti na Instagramu. Ružina ulica je jednosmjerna ulica prema Županijskoj. Apartman ima svoje privatno parkiralište broj 14. u dvorištu zgrade. Udaljenost tramvajske stanice je 230 m u Županijskoj ulici, a autobusna stanica je u ulici Gundulićeva 92 udaljena 400 m. Željeznički i autobusni kolodvor su udaljeni 1.1 km.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lux Centar
Marina Bajić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Volim prirodu i provodim što više vremena u prirodi, volim šetnje i vožnju biciklom uz more, rijeku.. Volim upoznavati ljude iz cijelog svijeta. Kad me netko pita odakle sam volim reći da sam s planeta Zemlje jer smo mi svi stanovnici ovog prelijepog planeta i trebamo se zajedno držati :) Ne mogu bez: pjevanja, plesa, bicikla, prirode.

Oglas Apartman Lux Centar je pregledan 1987 puta od 08.05.2023.