Istra vas poziva na svoje kristalno čisto more, uživanje u bogatoj gastronomiji, prirodnoj i kulturnoj baštini diljem istarske obale i odmor u zelenoj netaknutoj unutrašnosti koju oplemenjuju maštovito uređeni i opremljeni privatni apartmani, tradicionalne kamene kuće, rustične ville, mali obiteljski hoteli te mnoštvo vinskih i gastro ruta kojima se Istra tako ponosi. U svom zelenom srcu, uz ostalo, Istra nudi i svjetski poznati agro i luksuzni turizam te relaksaciju daleko od stresa i užurbane gradske svakodnevice uz čašu vrhunskog istarskog vina i tanjur domaćih kulinarskih delicija.
 
Istra nebi bila Istra bez svojih toplih i pristupačnih domaćina kojima je gost na prvom mjestu i bez kojih odmor u Istri nebi bio nezaboravan. Ponuda smještaja u Istri je bogata i raznolika, uz širok izbor svakom gostu. Od luksuznih, vrhunski opremljenih vila, do skromnih prenoćišta u privatnom smještaju. Birajte između pitoresknih malenih i mirnih destinacija i popularnih turističkih odredišta u kojima zabava nikada ne prestaje.
 
Rezervaciju smještaja ostvarite direktno. Apartmanija.hr Vam pruža usluge posredništva bez provizije pri traženju smještaja u Istri uz sve neophodne informacije i direktan kontakt s iznajmljivačima, telefonski ili putem formulara na dnu ponude svakog od iznajmljivača smještajnih jedinica. Dobrodošli u Istru, najljepši poluotok u Hrvatskoj.