Istra Vas poziva na svoje kristalno čisto more, uživanje u višetisućljetnoj kulturi, spomenicima i kulturnoj baštini diljem istarske obale te odmor u zelenoj netaknutoj unutrašnosti koju odlikuju opremljeni privatni apartmani, tradicionalne kamene kuće
, rustične ville, mali obiteljski hoteli te mnoštvo vinskih i gastro ruta kojima se Istra tako ponosi. Istra u svojoj zelenoj unutrašnjosti, uz ostalo, nudi i svjetski poznati agro i elitni turizam te relaksaciju daleko od stresa i užurbane gradske svakodnevice uz čašu vrhunskog istarskog vina i domaćih gastronomskih delicija.
Istra nebi bila Istra bez svojih toplih i pristupačnih domaćina kojima je gost na prvom mjestu i bez kojih odmor u Istri svakako nebi bio jednak. Ponuda smještaja u Istri je bogata i raznolika, a samim tim i prilagođena svakom posjetiocu. Hoteli su u rasponu od luksuznih, vrhunski opremljenih, do skromnih prenoćišta u privatnom smještaju.
Kategorija smještaja označena je zvjezdicama a cijene noćenja i pratećih usluga ovise, naravno, o kategoriji smještaja. Rezervaciju smještaja najpoželjnije je odraditi telefonski, direktno, pozivom na priloženi broj telefona.
Apartmanija.hr Vam bez provizije pruža usluge posredništva pri traženju smještaja  u Istri uz sve neophodne informacije i direktan kontakt s iznajmljivačima, telefonski ili putem formulara na dnu ponude svakog od iznajmljivača smještajnih jedinica. Dobro došli u Istru, najljepši poluotok u Hrvatskoj.