Kuća za odmor Mala BellaMedulin - Istra

cijena od € 90 na noć
Opis objekta

Dvojni Objekt Mala Bella nalazi se u središnjem dijelu Medulina. Ova kuća za odmor ima popločani dio dvorišta, vanjsko mjesto za sjedenje-druženje s pergolom, pogled na cvjetnu gredicu gredicu, dnevni boravak, TV ravnog ekrana, kompletno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, ostavom, Wc -om s perilicom rublja, na katu 2 spavaće sobe i kupaonica s tušem. Ima i vanjski tuš. Kuća je klimatizirana i postoji mogućnost grijanja (centralno). Roštilj za goste i dječji krevetić na upit. Na raspolaganju su besplatan WiFi i privatno parkiralište. Pušenje nije dozvoljeno u kući. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra, trgovina i pekara u blizini (5 min) te 15 minuta hoda do plaže. Mala Bella je na 1,5 km od arheološkog nalazišta Vižula. Najbliža zračna luka, Zračna luka Pula, udaljena je 9 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Po primitku upita za rezervaciju gostu šaljemo podatke za uplatu akontacije u iznosu od 30% ukupne cijene. Akontacija mora biti vidljiva na našem računu u sljedećih 5 radnih dana te nakon toga zatvaramo datume u kalendaru. Prijava je moguća od 15:00 do 18:00 Odjava je moguća od 08:30 do 10:00 Minimalna dob za izvršenje rezervacije je 18 godina. Završno čišćenje 50€ Kaucija-deposit 100, 00Eur plaća se kod dolaska i u potpunosti vraća po povratu ključa odnosno objekta u preuzetom i čistom stanju. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher) Nisu dozvoljeni eventi ni zabave.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija je bespovratna. Gost će unaprijed platiti preostali ukupan iznos (umanjen za akontaciju) unutar 30 dana prije dolaska. Gost može besplatno otkazati do 42 dana prije dolaska. Gost će platiti ukupan iznos u slučaju otkazivanja unutar 42 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 900 m
  • Plaža: 900 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 1.2 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Marina: 900 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Mala Bella
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vesna Zadro
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Volimo Istru. Godinama otkrivamo ljepote njene prirode i gastronomije a ona nas uvijek iznenadi nečim novim i posebnim. Kuću smo projektirali i opremili za sebe pa tako je ona opremljeni svime što Vam treba za lagodan boravak. Boravak ispod pergole koja je skrivena od pogleda drugih i Vama će se svidjeti.

Oglas Kuća za odmor Mala Bella je pregledan 2387 puta od 15.05.2023.