Apartmani Olive and PopeyeMarina - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Marina i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Aparmani Oliva i Popaj nalaze se u obiteljskoj kući u samom središtu mjesta Marina, u mirnoj zelenoj ulici koja šetnica od centra do supermarketa. Marina je malo dalmatinsko mjesto koje se nalazi točno između Šibenika i Splita. U krugu od 100 m od kuće nalaze se svi potrebni sadržaji (supermarket, pekara, mesnica, pošta, ljekarna, tržnica, ribarnica, ambulanta, bankomati, restorani...), osim šljunčane mjesne plaže koja je udaljena oko 300m do koje laganom šetnjom dođete za 8 minuta. Kuća je udaljena od mora oko 50m i nalazi se u drugoj ulici od mora. Za potrebe parkiranja može se koristiti parking. Dvosobni apartman Popaj 50 m2 smješten je u prizemlju i ima veliko dvorište 40 m2 u hladovini ! Apartman je kompletno opremljen i posjeduje veliki hladnjak s ledenicom, štednjak na plin i struju, mikrovalnu, kuhalo za vodu, klima uređaj, LCD tv 82 cm, perilicu rublja, WiFi, Mini Bar. Studio apartman Oliva 30m2 novo uređen nalazi se na prvom katu i ima balkon od 10 m2 te sve za obitelj 2

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon potvrđene rezervacije gostu mailom pošaljem račun za uplatu akontacije koja iznosi oko 30 % rezervacije. Ako je apartman slobodan gosti mogu doći i ranije od 14 h, pa tako i kad odlaze ako istog dana nemam smjenu gostiju mogu ostati duže od 10 h ! Za goste koji dolaze u zračnu luku Split stojim na usluzi transporta do apartmana ! U slučaju otkazivanja dolaska možete dobiti cijeli ili dio iznosa koji možete vratiti po uobičajenom sustavu uz odbitak troškova transakcije 100% povrat novca za otkaz od 60 dana ili više prije dolaska 50% povrat novca za otkaz unutar 30-60 dana 25% povrat novca za otkaz u roku od 15-30 dana 0% u roku od 2 tjedna do dolaska
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 70 m
  • Trgovina: 60 m
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 20 m
  • Ljekarna: 60 m
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 60 m
  • Benzinska crpka: 13 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 45 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 200 m
  • Disco klub: 14 km
  • Casino: 12 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće ili kava dobrodošlice sastavni su dio ponude. ! Apartmani su opremljeni mini barom koji je besplatan za korištenje ! U slobodno vrijeme bavim se podvodnim ronjenjem i ribolovom te gosti ako žele mogu poći sa mnom da pod površinom vide kako to izgleda. Za sva pitanja rado stojim na raspolaganju i gostima planiram izlete kakve bi htjeli. S mojim gliserom (Atlantic 560 PH s Honda 90 Vtec) mogu moje goste voziti okolnim arhipelagom samo za cijenu potrošena goriva. A goste koji ostaju više od tjedan dana počastim nekim morskim specijalitetom !
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Olive and Popeye
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Essen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Olive and Popeye, Kolovoz 2016
Ovo bi trebalo biti ostatak!

Lijepa i tiho mjesto. Apartmani (mi ostali 3 dana i još 8 dana u apartmanima) opremljeni su s velikom pažnjom za detalje. Sve zbog fotografija. Tonči i vrsta srce nam u susret, a ponekad smo bili tretirani na domaće crveno vino, suhe smokve, lignje na žaru koji je uhvaćen Tonči! Lokacija dobro, možete lako doći pješice uz more, pekara, mesara, riba / voća na tržištu, pošta, samoposluga, bankomat, restoran, klinike, tako da je u stvari, sve u roku od 100 metara. Za putovanja postoje velike mogućnosti, kao što su Split, Šibenik, Trogir, Nacionalni park Krka, i još mnogo toga! Ukratko, tu je i dobar odmor i jednostavno! Hvala vam još jednom za svoju toplu dobrodošlicu i želimo vam sve najbolje!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa ruski - Prikaži original
Essen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Olive and Popeye, Kolovoz 2016
Odmor i izleti

Dakle, odmor bi trebao uvijek biti dobar! Lijepa i mirna lokacija. Apartmani (mi smo ostali 3 dana u većem i 8 dana u manjem apartmanu) su opremljeni s puno pažnje na detalje. Sve je točno kao na fotografijama. Dobili smo toplu dobrodošlicu, a za nas je to bilo lijepo iznenađenje - domaće crveno vino, suhe smokve, ukusne lignje! Mjesto je super jer možete sve obići pješice. (plaža, pekarne, mesnice, ribarnica, voćarna, pošta, samoposluga, bankomat, restorani, ambulanta, sve unutar 100 metara. Za izlete postoje velike mogućnosti, na primjer, Split, Šibenik, Trogir, NP Krka i još mnogo toga! Ukratko, možete se samo osjećati dobro ovdje! Hvala vam još jednom što ste nas ugodno dočekali i želimo Vam puno dragih gostiju u apartmanima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Mursko Središće, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Olive and Popeye, Kolovoz 2016
Savršen odmor

Super uređen studio apartman, ima sve što stvarno treba za savršen odmor sa obitelji. Prekrasna terasa, uvijek u hladu. Vlasnici stoje uvijek na raspolaganju, stvarno se osijeća ugodna obiteljska atmosfera. Ponudili su nam sve, tako da smo se osjećali maksimalno ugodno i super. Pripremili nam savrešen ručak (još jednom veliko hvala za to). Sve je kako na slikama, stvarno si je vlasnik dao truda i detaljno nam sve objasio. Jako čisto i održavano, ćistoća je za 10 :) Usluga domaćina fantastična. Definitivno preporuka za obitelji sa djecom. Sve je blizu, grad, plaža, dječje igralište. I što je najvažnije nema prevelike gužve na plaži pa nema naguravanja. Cijene hrane i pića, u gradu, na plaži su čisto realne, i nisu napuhnute. Marina je savršen odmor za ljude kojima je potreban mir i lijep obiteljski odmor. Blizina velikih gradova, pa se lako može i puno toga za vidjeti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Pozdrav iz Marine !

Pozdrav Mirela ! Hvala na lijepim riječima ni sam ih ne bi ovako lijepo odabrao, vaš komentar mnogo mi znači ! Drago nam je što ste bili naši gosti. Ljeto nam je potrajalo, neda se, danas (11.09.) predivan dan vani oko 30 C* a more 22 C* cvrčci još pjevaju ! Pozdrav svima od nas ! Tonći

Prikaži sve komentare
Tonći Radić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Rođen sam u Dubrovniku 1970. Radim u brodogradilištu Trogir. U slobodno vrijeme bavim se ribolovom i podvodnim ribolovom. U obiteljskoj kući živim s ženom (Dobrila 1973) kćerkom (Antonela 1996) i sinom (Pjero 2003)

Oglas Apartmani Olive and Popeye je pregledan 38868 puta od 09.01.2015.