Apartman FamilyKaštela - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Kaštela i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Family - friendly apartman idealan je za boravak s obitelji ili prijateljima. Potpuno je opremljen za ugodan boravak tijekom vašeg odmora. Tu su udobne sobe, dnevni boravak s TV-om i klima uređajem, potpuno opremljena kuhinja, kupaonica, terasa i vrt s prostorom za sjedenje, veliko dvorište s vanjskim tušem i vanjski kamin. Nalazi se u samom centru grada okruženi lijepim susjedstvom sa svim sadržajima za savršen bezbrižan odmor. Ondje se mogu naći poznate gradske plaže, kafići, lokalni restorani s dalmatinskom hranom, super marketi, tržnice sa svježom ribom, povrćem i voćem, mnogi štandovi s lokalnim suvenirima i proizvodima, ručni radovi, ljekarna i autobusni kolodvor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije potrebno je izvršiti uplatu akontacije koja iznosi 20% - 30% ovisno o cijeni smještaja i dogovoru sa domaćinom. Akontaciju je potrebno uplatiti u roku od 48 h, nakon čega će te dobiti potvrdu o rezervaciji te sve daljnje upute i informacije o smještaju. Ostatak iznosa plaćate u gotovini na dan dolaska u apartman. Također, prilikom dolaska u apartman gost plaća polog za slučaj štete u iznosu od 50 € (u gotovini). U slučaju da se ne utvrdi postojanje štete, vlasnik je dužan gostu vratiti iznos pologa na dan odjave. Check in: 14:00 h Check out: 10:00 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 30 dana prije dolaska. U tom slučaju, biti će izvršen cjelokupni povrat akontacije na račun gosta. U slučaju da se radi o povratu akontacije na inozemni račun, iznos povrata akontacije biti će umanjen za iznos troškova uplate na inozemni račun, u ovom slučaju, povrata akontacije gostu (iznos troškova uplate novca na inozemni račun ovisi o politici Privredne banke Zagreb d.d. gdje vlasnik smještaja ima otvoren bankovni račun). U slučaju otkazivanja unutar 30 dana prije dolaska, zadržati će se cjelokupni iznos uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 800 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Zračna luka: 40 km
  • Marina: 5 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Apartman je smješten u samom centru grada okružen lijepim susjedstvom sa svim sadržajima za savršen bezbrižan odmor. Tamo možete pronaći poznate gradske plaže, kafiće, lokalne restorane s dalmatinskom hranom, super markete, tržnice sa svježom ribom, povrćem i voćem, mnoge štandove s lokalnim suvenirima i proizvodima, ručne radove, ljekarnu, autobusne stanice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Family
Ana Duvnjak Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Family je pregledan 6454 puta od 12.02.2020.