Apartmani Oštra glavicaKarlobag - Kvarner i gorje

cijena od € 35 na noć
Opis objekta

Apartman s lijepim pogledom na more nalazi se u kući od koje put stepenicama vodi do plaže. Apartman je funkcionalno uređen za odmor parova ili manjih obitelji (s djecom), a balkon je zaštićen od jakog podnevnog sunca i opremljen stolovima/stolicama. S balkona je širog pogled na more i Velebit, u blizini je park prirode i nacionalni park. Plaža je toliko blizu da gosti često idu više puta dnevno kuća/ plaža, a navečer je mjesto mirno za šetnju ili restoran, a neki skoknu (5 min. autom) do obližnjeg Karlobaga (više restorana, više dućana, pekara, voćarna, banka i sl. ). Mjesto je idelano ako se želite opustiti u mirnom odmoru uz more i to spojiti s kojim izletom na Pag, do Plitvica, na Velebit, do Zadra. . U blizini je park Adventure-Park Rizvancity (Rizvanuša) koji se posebno svidi većoj djeci i mladima i utociste za medvjede u Kuterevom. Gosti od nas u dnevnom izletu mogu obici i NP Plitvicka jezera.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ako ne dogovorimo drugačije, dolazak je od 14 sati, a odlazak do 10 sati, tako da goste doceka spreman i uredjen apartman. Hvala na razumijevanju! Iznimno se 2020. g. rezervacije za sve preostale termine se do 25. 6. primaju bez troškova. Nakon 25. 6. je potrebno kao potvrdu rezervacije uplatiti akontaciju u visini 20%. Očekujemo da će do 26. 6. biti izvjesno da će se moći putovati i uživati u odmoru, U slučaju da nakon 1. 7. iz osobnih razloga otkažete neki od termina odmora u razdoblju 1. 7. do 15. 8. , a mi u tom terminu dobijemo druge goste, akontacija vam se vraća. Rado sam dostupna za sva pitanja, dolazak u tjednu je moguć i poželjan jer tako će apartman biti dulje slobodan između smjena gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Iznimno se 2020. g. rezervacije za sve preostale termine se do 25. 6. primaju bez troškova. Nakon 25. 6. je potrebno kao potvrdu rezervacije uplatiti akontaciju u visini 20%. Očekujemo da će do 26. 6. biti izvjesno da će se moći putovati i uživati u odmoru, U slučaju da nakon 1. 7. iz osobnih razloga otkažete neki od termina odmora u razdoblju 1. 7. do 15. 8. , a mi u tom terminu dobijemo druge goste, akontacija vam se vraća. Rado sam dostupna za sva pitanja, dolazak u tjednu je moguć i poželjan jer tako će apartman biti dulje slobodan između smjena gostiju. Rado cemo Vas informirati na koji nacin se apartman, dolasci/ odlasci pripremaju u skladu s covid-mjerama, razradili smo nas sistem ciscenja, posteljine, nabave i primopredaje.
Udaljenost od objekta
 • More: 100 m
 • Plaža: 100 m
 • Trgovina: 800 m
 • Restoran: 100 m
 • Doktor: 50 km
 • Ljekarna: 5 km
 • Banka: 5 km
 • Pošta: 5 km
 • Benzinska crpka: 5 km
 • Autobusni kolodvor: 5 km
 • Zračna luka: 100 km
 • Nacionalni park: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost je zajedničkog korištenja perilice rublja gostima koji ostaju tjedan dana ili više. Imamo mogućnost odlaganja manjih stvari (pa i bicikli).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Oštra glavica
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Elizabeta Stief-musec Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und lebe schon seit eingen Jahren in Dalmatien. Immer wieder entdecken wir hier etwas Neues und geben gerne diese Tips an die Gäste weiter. Die Gäste, die sich vor allem Strandurlaub wünschen, haben fussnah schöne Auswahl an Stränden auch für kleine Kinder und mit warmem Meer. Willkommen!