Grad Zagreb je snažno kulturno, ekonomsko i trgovačko središte, na križanju važnih prometnica između srednje Europe i obale Jadrana. Zagreb nudi klasični barokni ugođaj starog Gornjega grada, autentične tržnice na otvorenom, mnogobrojne trgove, šetališta, zelene parkove, autohtonu domaću kuhinju i srdačne domaćine.
 
Ponuda smještaja u Zagrebu
je bogata i pristaje svakom džepu i ukusima. Hoteli su, kao u svakoj europskoj metropoli, u rasponu od velikih imena, vrhunski opremljenih, koji posluju u sastavu poznatih hotelskih lanaca, do soba i apartmana u privatnom smještaju.
 
Zagreb se, osim kulture, povijesti i kvalitetnog smještaja, može pohvaliti i impresivnom okolicom koja vrvi izletištima, starim dvorcima, skijalištima, wellness centrima i ostalom raznovrsnom turističkom ponudom. Zagreb je okružen središnjom Hrvatskom što zajedno čini najveću turističku regiju u Hrvatskoj koju krasi čak osam hrvatskih županija: Zagrebačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka i Karlovačka, koje okružuju Grad Zagreb. Središnja Hrvatska se najvise diči svojim dvorcima i kulama, ljepotama i raskoši sakralne baštine, gastro i eno ponudom te nizom toplica i rekreacijskih centara. Zaseoci Središnje Hrvatske nerijetko pružaju usluge smještaja u seoskim i etno domaćinstvima koja čuvaju autohtoni štih i pružaju pravi doživljaj sela kontinentalne Hrvatske.
 
Apartmanija.hr pruža usluge posredništva pri traženju smještaja u Zagrebu i regiji centralne Hrvatske bez provizije uz sve neophodne informacije i direktan kontakt s iznajmljivačima telefonom ili putem formulara na dnu ponude svakog iznajmljivaca. Dobro dosli u Zagreb i okolicu!