Kuća za odmor Wellness GudciVelika Gorica - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 220 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Velika Gorica i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Kuća za odmor “Wellness House Gudci” nalazi se na brežuljcima Vukomeričkih gorica, u mjestu Gudci. Okružena je šumom, vinogradima i čistom prirodom. Prepuna je sadržaja za odmor ali isto tako i za zabavu. Udaljena je 15 min vožnje od Zračne luke "Franjo Tuđman". Sadrži veliku saunu za 5 osoba koja ima prostor za ležanje te mogućnost prilagođavanja temperature tako da imate i Finsku i Bio saunu ovisno o Vašim potrebama, podno grijanje je u cijelom wellness-u, hidromasažni bazen s velikim brojem mlaznica i Ozonatorom koji je zaslužan za konstantnu dezinfekciju vode. Difuzor za aromaterapiju je dostupan svim gostima. Wellness Centar dostupan je 24 sata i ima svoj poseban ulaz. Pogled je samo na prirodu. Zavjese za zamračivanje, led rasvjeta, zvijezdano nebo, termostatski veliki tuš. Termopokorv bazena, temperatura hidromasažnog bazena se može individaualno namjestiti. Terapija bojom nalazi se u sauni i hidromasažnom bazenu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ulazak na dan dolaska od 15 sati Izlazak na dan odlaska do 11 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
kuća za odmor kuća za manje proslave spa centar mini wellness jacuzzi finska sauna natkrivena terasa relax zona relax ležaljke šetnje šumom
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Wellness Gudci
Maja Božić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Wellness Gudci je pregledan 3203 puta od 19.04.2023.