Apartman SmileBaška Voda - Split i okolica

cijena od € 65 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Baška Voda i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Na najljepšem dijelu Jadranskog mora, između dojmljive planine Biokova i predivnog mora, smještena je Baška Voda, i naš apartman Smile u njoj. Iz apartmana istovremeno imate predivan pogled na prostrano Jadransko more, glavni trg, luku, a s druge strane zapanjujući pogled na Biokovo. Klimatizirani apartman nudi besplatni Wi-Fi, TV, kvalitetno opremljenu kuhinju i vlastiti WC. Jesti možete u blagovaonici ili još bolje na balkonu s prelijepim pogledom na more. Nadamo se da je to sasvim dovoljno za naziv „Smile“. „Apartman Smile“ i bogata ponuda Baške Vode će sigurno nasmijati i omogućiti nezaboravan odmor svima koji je odlučite posjetiti. Govorimo Vašim jezikom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Smile
Mile Miletić Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Mile vodi obiteljski apartman. Na moru uživa u plivanju, odličnim prizorima u Baškoj Vodi i obilasku fascinantnih plaža na Rivijeri. Ugodan je za razgovor. Slobodno mu se obratite. :-)

Oglas Apartman Smile je pregledan 12176 puta od 09.02.2020.