Apartmani Mika Zagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartmani Mika nalaze se u Zagrebu i u njima je dopušten boravak kućnim ljubimcima. Arheološki muzej u Zagrebu udaljen je 500 metara. Nude besplatan WiFi. Sve smještajne jedinice sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Pojedine uključuju klima-uređaj, prostor za sjedenje i/ili blagovaonicu. Dostupna je i čajna kuhinja opremljena tosterom i hladnjakom. U njoj se također nalaze ploča za kuhanje i električno kuhalo. Apartmani obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem i papučama. Objekt također nudi ručnike. Trg bana Jelačića u Zagrebu udaljen je 500 metara od apartmana Mika. Najbliža zračna luka je Zračna luka Franjo Tuđman u Zagrebu, koja se nalazi na 11 km od apartmana Mika. Donji Grad je odličan izbor za putnike koje zanimaju arhitektura, hrana i istraživanje starog grada. Ovo je omiljeni dio odredišta \Zagreb\ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je gotovinsko a moguće je i plaćanje po predračunu na račun banke, akontacija se radi po dogovoru za rezervaciju termina!Check in je od 14h do 23h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 11 km
  • Disco klub: 500 m
Dodatni sadržaji
Moguće je iznajmiti bicikl uz dodatnu naknadu od 10€ po danu a korisnicima nudimo i usluge najma auta na upit!Moguće je organiziranje razgledavanja grada sa turističkim vodićem!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mika
Milan Dabic Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Vesela i komunikativna osoba koja je uvijek ljubazna i voli upoznavati nove ljude:)

Oglas Apartmani Mika je pregledan 6771 puta od 12.09.2017.