Apartmani Kajas placeZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 52 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Kaja’s place - topao, ugodan, smirujući i komforan stan nalazi se u Zagrebu, u mirnoj rezidencijalnoj četvrti . Stan je veličine 45m2 s malim balkonom, ima jednu spavaću sobu, kuhinju u kombinaciji s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te kupaonicom. Apartman je opremljen visokokvalitetnim namještajem, klima uređajem, wifi i Smart TV-om. Kuhinja je nova i ima sve što je potrebno - sve posuđe, perilicu suđa, štednjak, pećnicu, napu, aparat za kavu, hladnjak i zamrzivač. Spavaća soba ima bračni krevet s posteljinom, dok u ormarima ima više nego dovoljno mjesta za sve Vaše osobne stvari i garderobu. Kupaonica je opremljena sa kadom i perilicom rublja, uključeni su novi i meki ručnici. Balkon je male površine, ali ima mali stol i stolice za provođenje ugodnih večeri uz svijeće ili kako već volite. Naš apartman je idealan za parove, manje obitelji , grupe prijatelja ili poslovnim partnerima, jer ima maksimalni kapacitet od 4 osobe s bračnim krevetom i dodatnim ležajem u dnevnoj sobi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije molimo uplatu pologa od cijene jednog noćenja (45 EUR), a ostatak prilikom samog dolaska u apartman ili putem paypala. Check in: od 12:00 Check out: do 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 500 m
Dodatni sadržaji
U cijenu boravka uključeno su posteljina, ručnici, higijenske potrepštine (šamponi, losioni za tijelo, sapun, četkice za zube, rašpica, set za šivanje, set za čišćenje cipela) i piće dobrodošlice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kajas place
Ines Bošnjak Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Kajas place je pregledan 4643 puta od 06.05.2014.