Apartman JoopZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Kompletno i moderno opremljen apartman u zapadnom dijelu grada Zagreba, smješten je u mirnom naselju Vrbani, punom zelenih površina uz potok. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do autobusne ili tramvajske stanice, do centra grada možete stići za 25 minuta. U krugu od 200 metara nalaze se ljekarna, plus market, restoran, tobbaco shop i brojni caffe barovi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje akontacije 20% od iznosa, a ostatak iznosa na dolasku u apartman. Povrat pologa moguć je ako se rezervacija otkaže minimalno 2 tjedna prije dolaska. Molimo, imajte na umu da se u slučaju otkazivanja ili izmjene rezervacije kasnije ili u slučaju nedolaska, naplaćuje 50% iznosa ukupne rezervacije. Idealno vrijeme dolaska 12:00 sati, idealno vrijeme odlaska 10:00 sati. Mogućnost dogovora oko vremena dolaska i odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 900 m
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Čišćenje apartmana uključeno je u cijenu, mogućnost čišćenja je svaka 3 dana ili po dogovoru. U apartmanu vam nudimo čiste ručnike, čistu posteljinu, šampon za kosu, gel za tuširanje i toalet papir. objekt je u potpunosti opremljen i sadrži sve što je potrebno kako biste se osjećali kao u svojoj kući.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Joop
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Račišće, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Joop, Prosinac 2016
Odličan apartman, preporučujemo!

Apartman je zadovoljio sve naše potrebe za smještajem u gradu Zagrebu. Odlično opremljen, čist, uredan. U blizini se nalazi dućan, ljekarna, lako se pronađe parkiralište. Sve najbolje preporuke!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Josip Pavičić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u naš novo otvoreni apartman Joop, dođite i odmorite se u mirnom susjedstvu punom zelenih površina te iskoristite blizinu javnog prijevoza i jezera Jarun za razgledavanje i dobru zabavu.

Oglas Apartman Joop je pregledan 7283 puta od 15.07.2016.