Apartman City CenterZadar - Zadar i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman (stan) smješten je na odličnoj lokaciji, u strogom centru grada, odmah pored glavnog gradskog trga. Nalazi se na prvom katu zgrade, a sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice te kuhinje s blagavaonicom i dnevnim boravkom. Stan je potpuno opremljen: perilica suđa, perilica rublja, klima, satelitska televizija, besplatni wi fi internet...Smještajna jedinica idealna je za dvije osobe budući da ima bračni krevet za dvoje. Također u dnevnom boravku nalazi se i dvosjed na razvlačenje. Stan je smješten u pješačkoj zoni te su sve povijesne i kulturne znamenitosti, muzeji, udaljene samo nekoliko minuta hoda. Isto tako i restorani, kafići, banka, ljekarna...Turistički centar udaljen je samo minutu hoda. Autobusna stanica udaljena je 3 minute šetnje od stana, a javni parking ( naplaćuje se) kao i stajalište taxija od stana su udaljeni samo minutu hoda. Stan je na odličnoj lokaciji i čini upoznavanje Zadra i njegovih ljepota jednostavnim i lakim.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije, akontacija iznosi 20 % od ukupne cijene smještaja. Ostatak cijene smještaja gosti plaćaju pri dolasku ili unaprijed na račun. Ukoliko je smještaj unaprijed plaćen, u slučaju otkazivanja 7 dana prije dolaska vraća se iznos cijene smještaja, osim uplaćene akontacije. Vrijeme dolaska: od 15:00 Vrijeme odlaska: do 12:00 (podne)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Restoran: 10 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 12 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman City Center
Pero Anić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Španjolski,
Oglas Apartman City Center je pregledan 3623 puta od 09.05.2016.