Apartman AmiZadar - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman Ami nalazi se na prvom katu kuće na mirnoj lokaciji u Zadru sa predivnim pogledom na more. Udaljen je samo par metara od najljepše gradske šetnice, koja je omiljena destinacija turista i domaćih za lagane šetnje, trčanje itd. Apartman ima 80 m2, 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu sa WC - om, i jedan dodatni WC, blagavaonicu, dnevni boravak te terasu s pogledom na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman ima 1 bračnu sobu, 1 sobu s dva ležaja te kauč na razvlačenje za 2 osobe. Ukoliko je potreban krevetić za dijete i sjedalica za hranjenje, potrebno je najaviti ranije. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju wi - fi koji je dostupan u cijelom objektu te privatno parkiralište. Apartman također uključuje klima uređaj, android TV, opremljenu kuhinju i perilicu rublja Apartman je dostupan za goste od 1. 07. 2017. Rezervacija objekta je 50% od cijene. Vrijeme dolaska iza 15 sati, a vrijeme odlaska i odjava do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 1.8 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U blizini apartmana su autobusni kolodvor (800 m), trajektna luka Gaženica (2 km), supermarket Bakmaz (60 m), bolnica i ljekarna (700 m), restoran Kužina (500 m), McDonald s (0, 3 km), tržnica Relja (0, 4 km), stara jezgra grada (1, 8 km) itd. U blizini Zadra nalaze se brojne prirodne ljepote: - rijeka Zrmanja (20 km), Vransko jezero (30 km), Nacionalni park Paklenica na Velebitu. Zračna luka Zemunik udaljena je 9 km.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ami
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Mauves sur Loire, Francuske
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Ami, Srpanj 2017
Lijepa!

Ostali smo 4 noći u ovom potpuno novi stan, vrlo prostran, dobro opremljen i vrlo čist. Pogled na more, iz dnevnog boravka i terase je prekrasan! Pristup do plaže nalazi se u podnožju stana i omogućuje doći u manje od dvije minute. Cesta između mora i apartmana je rezerviran za pješake i bicikle, mjesto je vrlo mirno, idealno za opuštajući odmor. Zadar, s tržišta i svojih turističkih atrakcija, lako je unutar pješačka udaljenost na taj način, izbjegavajući prometne gužve i problema parkiranja. Osim toga, mali supermarket nalazi se u neposrednoj blizini. Vlasnik je sladak i uvijek je bio vrlo osjetljiv odgovoriti na naša pitanja. Preporučujemo vrlo visoko!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa francuski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Ami, Srpanj 2017
Odlično

Prvi puta od kada ljetujemo kao obitelj. Boravili smo u apartmanu koji je isti kao što je i u oglasu. Apsolutno nema nikakvih skrivenih mana, niti će vas dovesti u zabludu. Čistoća apartman je na visokoj razini i opremljen s više stvari u kuhinji nego je potrebno. Predivan balkon, na kojem smo uglavnom boravili kada smo bili u apartmanu, pruža pogled koji smiruje. Domaćini su vrlo ljubazni i nenametljivi, te ako ih trebate bilo što odmah su dostupni. Plaža je čista i vrlo blizu apartmanu. Centar Zadra je na 15 minuta lagane šetnje od apartmana. Naša preporuka je da gosti definitivno neće pogriješiti ako odaberu Apartman Ami.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala Božice na lijepim riječima! Veliki pozdrav Vama i vašoj obitelji :)

Mihaela Perović Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam Mihaela. Živim u Zadru, u dijelu Arbanasi. Imam muža i jedno dijete. Ove godine krećemo s iznajmljivanjem i nadamo se da će naši gosti uživati u svemu onome što apartman nudi. Apartman je na mirnoj lokaciji, udaljen samo par metara od mora. Idealan za odmoriti dušu i tijelo. Veselimo se Vašem dolasku!

Oglas Apartman Ami je pregledan 13655 puta od 22.05.2017.