Apartmani PulićRovinj - Istra

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rovinj i regiji Istra!
Opis objekta

Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući, okruženoj borovom šumom u mirnom susjedstvu u najljepšem dijelu grada Rovinja, Boriku, prekrasnoj lokaciji između starog grada i plaža. Naši novouređeni i kompletno opremljeni apartmani udaljeni su 200 metara od plaže (mora) i 25 minuta hoda do starog grada do kojega vodi šetnica uz more. Trgovina, štand sa voćem i povrćem i bankomat, autobusna stanica udaljeni su 5 minuta hoda. Na plaži i okolici smješteno je puno šarmantnih kafića i restorana, ronilački centar, sportski sadržaji i zabava i animacija različitog tipa za sve uzraste. Dođite i uživajte u jednom od najljepših gradova na Jadranu, Rovinju !

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20 % cijene i plaća se prilikom rezervacije. Ostatak cijene plaća se po dolasku u apartman. Vrijeme dolaska od 14:00 h Vrijeme odlaska do 10:00 h. Za boravak iznad 10 noćenja dodatni popust. Završno čišćenje je uključeno u cijenu i ne naplaćuje se dodatno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 70 m
  • Željeznički kolodvor: 17 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Casino: 3 km
  • Nacionalni park: 26 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno : Noćenje, boravišna pristojba, prijava - odjava gostiju, Wi-Fi, završno čiščenje, parking, struja, voda. Dodatne usluge koje nudimo po želji gostiju : Doručak - 7 € / po osobi Pranje robe - 5 € Usluga prijevoza gostiju od ili do aerodroma Pula - 35 € Kućni ljubimci - 10 € / dan
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Pulić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Essen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pulić, Srpanj 2016
Ostati s Jelenom je bio najbolji smo imali na našem putu kroz Hrvatsku!

Ostati s Jelenom je bio najbolji smo imali na našem putu kroz Hrvatsku! Smještaj je vrlo prijateljski i apartman s balkonom ima dovoljno prostora za dvije osobe. Ono što treba naglasiti čistoću stana, a zbog blizine plaže (oko 5 minuta). Jelena je izuzetno prijateljski i korisni za nas! Uz njihovu pomoć, cesta više nije bila problem u gradu. Preporučujemo hotela svakako nastaviti

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Sankt Margarethen an der Raab, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pulić, Srpanj 2016
Mi smo bili u potpunosti zadovoljni

Jelena nas je toplo dočekala i premda stan još nije bio slobodan, jer smo došli rano ujutro, ali smo parkirali naš auto kod kuće, a u međuvremenu smo otišli na plažu. Plaža je stvarno fantastična i samo nekoliko minuta od objekta. Stan ima sve što je potrebno, a može se ubrati i povrće iz vrta. Večeri smo provodili na udobnoj terasi. Za pitanja se uvijek mogu obratiti Jeleni i cijela obitelj je bila uvijek vrlo ljubazna. Od apartmana, bilo je samo nekoliko minuta do malog supermarketa, nekoliko restorana i plaža (večera). Imali smo par soba i dosta prostora u stanu i neću oklijevati za ponovnu rezervaciju s Jelenom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Sacile, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Pulić, Srpanj 2016
Stan je kao na slici, to je vrlo čist i jednostavan

Boravak u stanu je jako lijepo. Jelena pozdravio nas tako prijateljski i korisni, pokazujući nam stan i govore nam kako doći do plaže i najbližeg supermarketa. Živi u istoj zgradi je uvijek bio dostupan nama, ali u vrlo diskretan način. Stan je kao na slici, to je vrlo čist i jednostavan. Imao sam osjećaj da mu je stalo Jelena posebno zabrinuti s tim, a ja ga puno zahvalan! Mjesto je zaista dvije minute od lijepe plaže Borik, sastavljen od dijelova samo rock i malih uvala kamenja. Plaža Borik ima nekoliko malih barova i kioska, tu je i vrlo lijep restoran na večere uz svijeće. Rovinj se može doći za 5 minuta autom, tako da je i zgodan s ovog gledišta. Ja ga preporučiti za one koji žele odmor u mirnom dijelu, ali ipak u neposrednoj blizini grada Rovinja za nekoliko dana ili više društvenih večeri.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Jelena Pulić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Pozdrav, moje ime je Jelena...ツ Kao vaš domaćin dati ću vam savjete i informacije o tome gdje ići, što posjetiti, preporučiti restorane, barove, trgovine...Stojim vam na raspolaganju kako biste imali ugodan i nezaboravan boravak u Rovinju. Dobrodošli u Rovinj! ❤

Oglas Apartmani Pulić je pregledan 36024 puta od 13.06.2015.