Apartmani Vitezs House Novigrad (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 95 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novigrad (Zadar) i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Vitez`s House Novigrad/Knight`s House Novigrad potpuno je novouređena kuća za luksuzan odmor, uz vanjski grill i velik bazen 8x4m. Smještena u malom turističkom dalmatinskom gradiću, s krasnim otvorenim pogledom na Velebit, na kraju slijepe ulice gdje je i u najvećoj vrevi mir i tišina. Kuća ima 2 apartmana. Ukupnog kapaciteta 12 osoba. Može se iznajmiti cijela ili pojedinačni apartman, za 6 osoba. Apartmani su 3s, u prizemlju i na katu. Opremljeni modernim novim kuhinjama s perilicama suđa, kupaonama s prostranim tuš kabinama, tv ravnog ekrana, te svaki sa 1 spavaćom sobom uz king size krevet i 1 sobom s 2 odvojena kreveta. Boravci imaju nove kvalitetne sofe koje se razvlače u king size krevet. Gore je balkon s pogledom na more, donji apartman ima vlastitu veliku terasu. Zajednički su veliko popločano dvorište, ograđeno i zatvoreno od pogleda, veliki gril, te bazen uz 8 udobnih ležaljki. Kuća je luksuzno namještena, s puno pažnje i ljubavi, za vaš ugodan i relaksirajući odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska: 15:00-16:00 sati. Ukoliko gost želi, slobodno može poslati upit o drugačijem vremenu dolaska. Vrijeme odlaska: do 10:00 sati. Moguć je produženi check-out ukoliko ne dolazi drugi gost isti dan, o čemu će domaćim obavijestiti gosta. Gost upućuje upit domaćinu s navedenim terminima u kojima želi smještaj, navedenim apartmanom koji želi ili naznakom da želi cijelu kuću, s navedenim brojem gostiju, te s kontakt podacima o sebi. Domaćin će na upit odgovoriti u nakraćem roku. Akontacija: 15% od ukupne cijene rezervacije. Plaća se kod postignutog dogovora o rezervaciji. Cijelu rezervaciju je moguće besplatno otkazati do 60 dana prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Vitez`s House Novigrad/Knight`s House Novigrad nudi u cijeni/bez dodatnog plaćanja: - wifi u svim prostorijama, satelit TV i max TV, parking, korištenje vanjskih ležaljki, kao i cijele opreme kuće. Kuća je bogato namještena svim potrebnim za odmor, uključivo velik broj ručnika, sušila za kosu, miksere, blendere, tostere, satensku posteljinu, lijepe prekrivače, deke, jastuke, poplune, porculansko suđe. U mjestu je moguće otići na organizirane izlete brodom. Okolica je prepuna sadržaja za planinarenje, vožnje biciklom, razne izlete, raftng. Planina Velebit udaljena je 30 km, rijeka Zrmanja 25 km, Vransko jezero 45km, Nacionalni park Krka 70 km, Plitvice 90 km. Novigradsko more i plaža udaljeni su par minuta hoda od kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vitezs House
Željko Vitez Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Helo! I am Željko. I have arranged the House in Novigrad with lots of love for You. Besides decorating the House, I like to travel, pick mushrooms, cook, bake cakes and occasionally go to a good restaurant, read a good book. Contact me for any questions with a full confidence.

Oglas Apartmani Vitezs House je pregledan 9158 puta od 04.11.2019.