Apartman FamilyZaton (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Family smješten je u obiteljskoj kući s 4 smještajne jedinice, u mirnom dijelu mjesta. Nalazi se na I. katu kuće, a preuređen je u proljeće 2022.godine. U neposrednoj je blizini TZ Zaton, trgovine, dječjeg igrališta, konobe i pekarne. Do pješćanih plaža koje su izvrstan odabir za obitelji s djecom dijeli Vas 15 min lagane šetnje ili 1 min vožnje autom. Apartman se sastoji od: spavaće sobe sa bračnim i dodatnim krevetom, kupaone sa tuš kabinom, kuhinje, dnevnog boravka, te vanjske natkrivene terase. Osim navedene opreme, gostima su na raspolaganju i Smart TV, mikrovalna pećnica, toaster, sušilo za kosu, perilica rublja i mogućnost vanjskog grilla. Parking je osiguran u dvorištu objekta. Apartman je izvrstan odabir za obitelj sa jednim ili dvoje djece. Objavljene fotografije prikazuju stvarno stanje, a ukoliko smatrate da nešto nije prikazano, a Vama je od važnosti, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vam pružili dodatne informacije ili ustupili dodatne fotografije.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska u apartman moguć od 14:00 sati, a vrijeme odlaska iz apartmana do 10:00 sati. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 30% ukupne cijene boravka, a ostatak iznosa plaća se na dan dolaska. Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju na navedenim kontaktima, baš kao i za sve Vaše prijedloge za koje smatrate da bi Vama kao gostu osigurao još bolji i kvalitetniji odmor u našem objektu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Poštovani budući i potencijalni gosti, informiramo Vas da sve uplaćene akontacije u 100%-tnom iznosu vraćamo ukoliko je do otkazivanja s Vaše strane iz bilo kojih razloga došlo najmanje 10 dana prije rezerviranog Vašeg termina dolaska. Za sva naknadna otkazivanja rezervacije (unutar 10 dana) akontaciju Vam nažalost nećemo biti u mogućnosti vratiti. Putujte savjesno, polako i sigurno, jer ipak je ovo Vaš put na zasluženi godišnji odmor. Želimo Vam sretan put, siguran dolazak i jedan od boljih godišnjih odmora koje ste doživjeli (naravno naše želje su da Vam ovo bude najbolji!).
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 800 m
  • Sportske aktivnosti: 50 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Family
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Lipanj 2023
Pozitivan šok2!

Jednostavno ne znam što bi više napisao, a da nije već rečeno. Kraljevski doček, kao u hotelu s 5*, voće, piće, pokloni za klince, ma sve savršeno. Darko je čak uvažio i neke stvarno sitne dobronamjerne prošlogodišnje preporuke. To stvarno pokazuje s kolikom dozom ljubavi, gušta i pažnje Jelena i Darko vode svoje apartmane. Njihova rijetko viđena dobrota i briga o gostu, se najbolje ocrtava u načinu kako su odgojili Lauru i Petra, dvoje izuzetno pametne, pristojne i dobre djece. Kako nam je ovo već druga godina da smo gosti, klinci - njihovi i naši, a bome i mi - smo postali pravi prijatelji. I još jedan lijepi detalj koji nas je posebno razveselio kao ljubitelje biljaka, je novo posađena maslina ispred kuće, dva citrusa i prekrasna velika japanska azalea iza kuće, odnosno ispred sjenice. Svaki iznajmljivač koji bi primijenio barem 50% Jeleninog i Darkovog pristupa bio bi iznimno uspješan. Ali ipak, oni su klasa za sebe. Vrhunska klasa! Vidimo se zasigurno i sljedeće godine. Puse i veliki pozdravi od svih nas!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Köln, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Srpanj 2023
Odličan stan! (5+++ ocjena)

Imali smo vrlo lijep, opuštajući odmor u apartmanu i rado bismo se vratili! Stan je novouređen. Sve je vrlo čisto i novo. Domaćin nas je osobno dočekao, sve nam pokazao u miru i odgovorio na naša pitanja. Dočekali su nas rashlađeni bezalkoholni napici, košara s voćem i poklon za našeg sina. Uvijek ste mogli kontaktirati stanodavca ili bi se on raspitao o našem dobrobiti bez nametanja. Domaćini i cijela kućna zajednica vrlo su prijateljski raspoloženi prema djeci. Dobili smo mnogo (insajderskih) savjeta za izlete, plaže, znamenitosti i restorane. Turistički ured, pekara, supermarket i neki restorani nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Apartman i iznajmljivača možemo preporučiti bez rezervacije!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Rugvica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2023
Idealan odmor

Apartman "Family" je najbolji apartman u kojem smo boravili! Smješten je u mirnom dijelu, u blizini trgovine, pekare, konobe i dječjeg igrališta. Apartman je bio savršeno čist, dočekalo nas je voće i hladno piće, kao i poklon za dijete. Opremljen je apsolutno sa svime što vam može zatrebati (od osnovnih namirnica, deterdženata, kuhinjske opreme), čak i više od toga. U dvorištu su na raspolaganju velika sjenica i roštilj. Jelena i Darko su divni ljudi, ugodni, veseli i nasmijani, te su zaista mislili na svaku sitnicu kako bi boravak u njihovom apartmanu bio ugodan i opušten. Zaista bi trebali biti primjer svim iznajmljivačima kako se ponašati prema gostima, kako apartman treba izgledati i što sadržavati. Preporuka budućim gostima - apartman Family je idealan odabir! Jelena i Darko, od srca hvala na svemu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Jelena&Darko Garvanović Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želja nam je da osjetite mir i obiteljsku atmosferu koju nudi naš objekt, te da i Vi uživate kao što to činimo mi i naša djeca. Apartman smo uredili prema našim potrebama, te smo ga iz navedenog razloga i nazvali Family. Želimo da se osjećate ugodno i zadovoljno, te da Vam odmor kod nas ostane u lijepom sjećanju. Jelena&Darko

Oglas Apartman Family je pregledan 12586 puta od 31.05.2022.