Apartmani LodgeZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 46 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartmani Zagreb Lodge smješteni su u mirnoj ulici stambene četvrti, na pola puta između centra grada i Jarunskog jezera. Tako će Vas ujutro buditi cvrkut ptica umjesto gradske vreve, a ipak za 10-15 minuta vožnje tramvajem stižete u strogi centar grada. Apartman 1 je namijenjen smještaju maksimalno 4 osobe, apartman 2 za maksimalno 6 osoba. U dnevnim sobama nalaze se vrlo udobni trosjedi na razvlačenje ( 160 x 200 ) s pravim madracem, za dvije osobe. Apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje za duži boravak, sa štednjakom, pećnicom, mikrovalnom, frižiderom s ledenicom, strojem za pranje posuđa, (ap1) tosterom, kuhalom za vodu i svim potrebnim za pripremu i serviranje hrane. Kupaonica s kadom opremljena je veš mašinom, fenom i adapterom. Apartman 2 ima dvije kupaonice. Apartmani su klimatizirani, imaju balkone kao mjesto za pušenje, a svaki apartman ima vlastito parkirno mjesto pred zgradom. Dolazak u apartman od 15h, odlazak do 11h. Ukupan kapacitet u dva apartmana je 10 osoba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba uključena je u cijenu. U cijenu su uključeni ručnici, posteljina, završno čišćenje, higijenske potrepštine, klima uređaj, wi-fi internet. Dječji krevetić na zahtjev, ne naplaćuje se. Dolazak u apartman od 15h, odlazak do 11h. Ukoliko smo u mogućnosti zbog drugih gostiju, izaći ćemo Vam u susret s ranijim ili kasnijim dolaskom. Prtljagu uvijek možete ostaviti na sigurnom do odlaska ili ako ste stigli ranije. U neposrednoj blizini nalazi se odlično opskrbljen supermarket, apoteka, pekare, bankomati, kafići, igrališta za djecu. Plaćanje: 20 % kod rezervacije, ostatak po dolasku. Telefonski troškovi osim hitnih poziva, naplaćuju se po cjeniku teleoperatera. Za više noćenja odobravamo popust, molimo pošaljite upit.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Ukoliko dolazite avionom, možemo Vam organizirati povoljniji transfer s aerodroma kao i najam automobila. Apartmani su opremljeni turističim vodičima, a rado ćemo Vas uputiti što biste u Zagrebu svakako trebali vidjeti ili vam organizirati turističkog vodiča uz prethodnu najavu. Također se možete priključiti organiziranim izletima u neki od nacionalnih parkova ili drugih destinacija. Apartmani su opremljeni telefonom i brzim internetom, te pogodni za poslovna putovanja. Brojevi taxi prijevoznika Vas čekaju u apartmanu. Također, svoje bicikle možete na sigurno spremiti u ostavu u podrumu zgrade. Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lodge
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Berlin, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Lodge, Kolovoz 2017
Izuzetan Apartman

Super Apartman za 5 zvjezdica, domaćica nam je otvorila stan u jedan sat iza ponoći, za domaćicu dodatnih ekstra 6 zvjezdica. Apartman moderno opremljen, čist i uredan, čak i mašina za kavicu. Mogu vam samo preporučiti da uzmete ovaj apartman. Mi se zahvaljujemo i do sljedećeg putu u Zagrebu.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Hvala na odličnoj recenziji :)

Hvala Vam najljepša na izvrsnom komentaru, drago mi je da ste bili zadovoljni, volimo ugoditi našim gostima. A Vi i Vaša krasna obitelj ste naravno uvijek dobro došli :)

Suzana Zeljko Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobro došli u apartmane Zagreb Lodge, osjećajte se kao kod svoje kuće.

Oglas Apartmani Lodge je pregledan 23786 puta od 26.06.2015.