Apartmani Gala Holiday LuxuryZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 105 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartman u vrlo tihoj i novo uređenoj zgradi u najužem centru Zagreba. Izvanredan apartman dekoriran je u ugodnom retro stilu koji daje dojam gradskog života, kao i udobnost doma. Retro namještaj s ravnim rubovima ili u jednostavnim okruglim oblicima podižu stil prostora. Elegantne sobe, u kojima se prožimaju retro i moderan stil, odgovarat će i najzahtjevnijim svjetskim putnicima. Crveni detalji unose vitalnost u bilo koju sobu te joj daju živost i svježinu. Luksuzan, prozračan i romantičan apartman ispunit će sva Vaša očekivanja. Osjećajte se kao kod kuće u potpuno opremljenoj kuhinji s frižiderom sa zamrzivačom, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, tosterom i aparatom za kavu. Tu su naravno i osnovne potrepštine poput kave, čaja, ulja, octa, soli i šećera. Veća kupaonica sadrži tuš, umivaonik, wc, perilicu rublja, sušilo za kosu i toaletne potrepštine. Manja kupaonica sadrži umivaonik i wc. Za marljive imamo i glačalo te dasku za glačanje . Dnevni boravak sastoji se od stola za blagovanje i kauča na razvlačenje s kojeg možete uživati u dobrom filmu na LCD televizoru. Apartman je opremljen klima-uređajima i besplatnim wi-fi internetom. Naravno tu su i dvije prostrane spavaće sobe s velikim udobnim bračnim krevetima (dimenzija 1,80 x 2,00 m

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 30 m
  • Banka: 50 m
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Gala Holiday Luxury
Mina Iveta Brčić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, apartmani Gala Red, Gala Green i Gala Lavender u centru Zagreba, dom su najzahtjevnijih svjetskih putnika i uređeni su prema svačijem ukusu. Apartmani na Hvaru, pak, oduševljavaju svojom lokacijom, smješteni svega 30 m od mora. Sve detalje pogledajte na Apartmaniji i javite nas se s pitanjima i upitima. Hvala!

Oglas Apartmani Gala Holiday Luxury je pregledan 5081 puta od 04.02.2015.