Apartmani CvetjeZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 58 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartman sa jednom spavaćom sobom u blizini strogog centra grada. U neposrednoj blizini Kvaternikova trga i oko 10 min pješice do trga bana jelaćića. Apartman ima jednu spavaću sobu sa balkonom, dnevni boravak s velikom terasom, kuhinju sa prostorom blagovanja, kupaonicu i ulazni prostor. Dvostrano je orjentiran prema parkovima s jedne i druge strane zgrade što ga čini izuzetno svijetlim i prozračnim. Okolica apartmana je veoma živ dio zagreba sa mnoštvo dućana, restorana, kafića i jednom od poznatijih tržnica Zagreba. Tramvajske stanice nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. Do trga bana Jelačića imate oko 5 min vožnje ili 3 tramvajske stanice, dok vam pješice treba oko 10min. Parking se nalazi uz zgradu na ulici i naplaćuje se. Također je moguće naći i besplatna parkirna mjesta uz samu zgradu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju potrebno je uplatiti prvo noćenje unaprijed a ostatak po dogovoru. Check in je poslje 13:00 Check out je prije 11:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 15 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Cvetje
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Opatija, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Cvetje, Prosinac 2015
Odličan apartman u centru !!!

Boravili smo u ovom apartmanu za Advent. Lokacija izvanredna.. 20 min laganog hoda do centra. Sve u funkciji vrlo uredno i čisto. Svaka preporuka i sigurno smo opet tamo u nekoj slijedećoj prilici. Domaćin vrlo ljubazan i susretljiv.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Cvetje, Veljača 2015
Divan i ugodan apartman u centru grada

S obitelji sam boravio u ovom apartmanu par dana i stan nam se jako svidio. Sve je novo i jako čisto. Stan je prozračan i svijetao. Terasa na južnoj strani je idealna za odmaranje na suncu. Lokacija je idealna. U blizini je tržnica gdje možete naći baš sve što poželite. Do centra grada potrebno je samo oko 10 minuta ugodne šetnje po Martićevoj ulici. Zaista smo zadovoljni kvalitetom i lokacijom ovog apartmana te ćemo i drugi puta boraviti ovdje.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Davor Mauser
Govori:
Hrvatski, Engleski, Španjolski,
Više o domaćinu

Arhitekt koji voli putovati. Na svojim putovanjima uvjek boravim u privatnom smještaju tako da sam odlućio ponuditi i drugim putnicima koji dolaze u Zagreb isto ono što ja tražim na svojim putovanjima - kvalitetan i ugodan smještaj.

Oglas Apartmani Cvetje je pregledan 10081 puta od 22.10.2014.