Apartmani Big SmileZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Smješteni su na samom okretištu Črnomerec, u mirnom dvorišnom stambenom bloku, samo par koraka od svih bitnih sadržaja. Atraktivna lokacija u blizini glavne gradske ulice Ilice, u blizini glavnih bolnica (bolnica Sv. Duh, Institut za tumore, Vinogradska bolnica), ljekarne, supermarketa, banke, pošte, caffe bara, direktnog gradskog prijevoza te blizina šume pružit će Vam bolje iskustvo boravka u Zagrebu na svojim kraćim ili duljim putovanjima te zadovoljiti sve Vaše potrebe. Naši apartmani su odličan izbor kako za mlade tako i za obitelji, poslovne osobe ili manje organizirane grupe. Nudimo kratkoročna odsjedanja za poslovne ljude, team building, a u mogućnosti smo organizirati i najam cijelog objekta kao i povoljan dnevni odmor. BIG SMILE apartmani su moderno opremljeni (LED TV, klima, internet, free wi-fi, pet friendly, free parking, kompletno opremljena kuhinja, kupaonica opremljena ručnicima i sušilom za kosu). U sklopu kompleksa apartmana se nalazi se teretana koja je na raspolaganju svi gostima ljubiteljima fitnessa. Također nudimo 30% popusta na sva pića u našem modernom novootvorenom caffe baru \\\\Caballero de Zagreb\\\\. Nudimo posebne cijene smještaja u apartmanima BIG SMILE za vrijeme trajanja sajmova, raznih poslovnih i kulturnih događanja za sve posjetitelje, izlagače i organizatore.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Naši apartmani cekaju da postanu vaš dom. Atraktivna lokacija na glavnoj gradskoj ulici, u blizini šume, bolnice, ljekarne, banke, pošte, caffe bara, restorana, direktnog gradskog prijevoza, supermarketa, u mirnom i cistom dvorišnom bloku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 100 m
  • Casino: 100 m
Dodatni sadržaji
U sklopu kompleksa apartmana se nalazi se teretana koja je na raspolaganju svim gostima ljubiteljima fitnessa. Također nudimo 30% popusta na sva pića u našem modernom novootvorenom caffe baru \\\\Caballero de Zagreb\\\\.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Big Smile
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ajdin Eminović Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u naše apartmane koji čekaju na Vas da ih učinite svojim domom. Welcome to our apartments waiting for you to make them your home. “There are no foreign lands. It is the traveler only who is foreign. ”

Oglas Apartmani Big Smile je pregledan 57250 puta od 11.04.2017.