Apartman Witty PleaseZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Novo uređena 2 studio apartmana udaljena oko 10min tramvajem od centra grada i Trga bana Jelačića. Sastoje se od kuhinje kupaonice i dnevnog boravka sa balkonom / terasom. Apartmani su orijentiran na mirnu dvorišnu stranu zgrade. Tramvajska stanica nalazi se svega 50 m od zgrade. Veći apartman je u prizemlju te ima veliku terasu a manji apartman je na prvom katu sa balkonom. U blizini se nalze i mnogi dućani, pekare slastičarnice, park Stara Trešnjevka, te trešnjevačka tržnica. Ukoliko volite noćni život i ostajete do kasno u gradu lako se možete vratiti do apartmana jer sve tramvajske linije prolaze pored apartmana. Apartman je šarmantno i veselo dekoriran sa puno sitnjih detalja za ugodniji boravak

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju je potrebno uplatiti 1 dan unaprijed, a ostatak po dolasku. Uplatiti možete karticom on-line, preko paypala ili bankovnim prijenosom. Ukoliko rezervirate par dana prije dolaska uplate prvog noćenja nije potrebna.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 16 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Witty Please
Davor Mauser
Govori:
Hrvatski, Engleski, Španjolski,
Više o domaćinu

Arhitekt koji voli putovati. Na svojim putovanjima uvjek boravim u privatnom smještaju tako da sam odlućio ponuditi i drugim putnicima koji dolaze u Zagreb isto ono što ja tražim na svojim putovanjima - kvalitetan i ugodan smještaj.

Oglas Apartman Witty Please je pregledan 5497 puta od 23.10.2015.