Apartman Murin DelfinZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 155 na noć
Opis objekta

Apartman je u mirnom predjelu ima parking i garažu. Nalazi se uz besplatan parking bolnice sestre milosrdnice. 200m udaljen od ilice i gradskog tramvaja. Sadrži 3 spavaće sobe , i relax sobu sa kaučom( koja se također može koristiti kao ured), 3 kupaonice 2 terase, dnevni boravak i kuhinju. Wifi, tv sat. Svega par tranvajskih stanica zapadno od trga bana Jelačića po staroj gradskoj ulici ILICI. Nisu dozvoljeni kućni ljubinci, stvaranje buke, party zabave i slično. Pušenje nije dozvoljeno. Stan se nalazi na 4 katu. Nisu dozvoljene grupe mladih manje od 28 godina.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
dolazak nakon 16 sati, odlazak do 11 sati. Obavezno javiti telefonom vrijeme dolaska. Plačanje pri dolasku. Prije odlaska kontrola apartmana i u slučaju počinjene štete plačanje štete prije odlaska. Za neuredno i prljavo puštanje apartmana pri odlasku potrebno je platiiti posebnu naknadu za čišćenje koja se pri normalnim uvjetima ne naplačuje.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
otkazivanje 15 dana prije dolaska uz povrat novca.
Udaljenost od objekta
  • Trgovina: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Banka: 300 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 1 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Murin Delfin
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Lara Rajko
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodošli dragi gosti! Želim vam miran i ugodan boravak u našim apartmanima. S ljubavlju se bavimo iznajmljivanjem već preko 12 godina i nadamo se da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Hvala vam..

Oglas Apartman Murin Delfin je pregledan 1735 puta od 23.12.2023.