Apartman Mali Plac BritanacZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Apartman Mali Plac nalazi se u centru Zagreba, 1 km udaljenosti od Trga Bana Jelačića, Gornjeg grada i Cvjetnog trga. Gostima su na raspolaganju klimatiziran smještaj, besplatan WiFi, i ugođaj starog Zagreba jer se stan nalazi na jednom od najljepših zagrebačkih trgova, Britanskog trga ili popularno Mali plac na kojem se nedjeljom održava Sajam antikviteta. Stan veličine 60 m2, nalazi se na 3. katu i sastoji se od 2 sobe – dnevne i spavaće ( sobe posjeduju prostrani bračni krevet i imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima), hodnika, kupaonice s tušem, perilicom rublja i sušilom za kosu i kuhinje koja je opremljena hladnjakom, pećnicom i mikrovalnom. Stan je jako svijetao, po cijeloj dužini opremljen je velikim prozorima i ima lijepi pogled na park. Zgrada ima lijepi vrt s klupama. Parking se nalazi ispred zgrade na javnom parkingu. Popularne zanimljivosti u blizini - Gornji Grad, Trg bana Jelačića, Muzej Mimara, Klovicevi dvori, Botanički vrt... Min. boravak 2 noci.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija od 20% od ukupnog iznosa, ostatak iznosa se placa pri dolasku gosta u apartman. Postoji mogućnost transfera s/na autobusni kolodvor u Zagrebu te zracnu luku Zagreb. Boravisna pristojba je uracunata u cijenu. Pusenje u stanu nije dopusteno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 16 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mali Plac Britanac
T MV Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Vlasnica apartmana, profesorica i sudski tumač za engleski jezik. Nadam se da ćete uzivati u našem apartmanu kao i mi. Ugodan odmor, puno sunca i lijepih uspomena.

Oglas Apartman Mali Plac Britanac je pregledan 4209 puta od 12.12.2022.