Apartman KoFooZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zagreb i regiji Zagreb i središnja Hrvatska!
Opis objekta

Moderan i ugodan apartman smješten u neposrednoj blizini parka Maksimir, pružit će vam idealan smještaj za vaš turistički ili poslovni posjet gradu. Apartman je veličine 45 m² i sastoji se od dvije prostrane sobe sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje, kuhinje, ostave i kupaone. Idealan je za boravak dvoje ljudi, ali može primiti 3 do 4 osobe. Smješten je u mirnoj ulici blizu tramvajske stanice i stajališta taksija. Parkinga ispred same zgrade se naplaćuje no u neposrednoj blizini postoji i besplatan parking. Apartman je odlično povezan s ostatkom grada.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smještaj je potrebno rezervirati unaprijed. Za rezervaciju apartmana potrebno je uplatiti polog u visini 20% ukupne cijene. Plaćanje je moguće putem žiro računa ili tekućeg računa. Podatke za uplatu dobiti ćete e- mailom nakon Vašeg upita. Ostatak najamnine plaća se po dolasku u apartman u gotovini. Kreditne kartice ne primamo. Za samo jedno noćenje nadoplata je 10 eur. Predviđeno vrijeme ulaska u apartman: od 16 sati prvog dana boravka. Predviđeno vrijeme odlaska iz apartmana: do 13 sati zadnjeg dana boravka. U slučaju potrebe za ranijim dolaskom ili odlaskom, molimo naglasiti u poruci. Izaći ćemo Vam u susret ovisno o dostupnosti apartmana. Za boravak duži od 10 dana odobravamo popust.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 80 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 14 km
Dodatni sadržaji
Apartman je opremljen etažnim grijanjem i klimom. U cijenu apartmana uračunata je posteljina, ručnici, tekući sapun, gel za tuširanje, šampon. Nudimo neograničen bežični internet, TV s kabelskim programom, sušilo za kosu i glačalo. Kuhinja je opremljena svim potrebnim aparatima i posuđem za pripremu hrane i serviranje: na raspolaganju vam je mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, frižider, štednjak i osnovne namirnice, kao šećer, sol, papar, čaj, kava.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman KoFoo
Korana Bašić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman KoFoo je pregledan 5051 puta od 07.07.2015.