Apartmani NenaZadar - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani u mirnom dijelu grada, u prijateljskom susjedstvu i toplom okruženju, s dostupnim besplatnim parkirnim mjestima, zajedničkim dvorištem, malim vrtom, te vanjskim kaminom. Svaki apartman ima vlastiti balkon, kupaonicu i kuhinju. Domaćini su uvijek na usluzi svojim gostima za sve što im je potrebno. Apartmani se nalaze na 10 minuta hoda do trgovine i prvog dostupnog restorana, te su na 10 minuta vožnje autom do prve plaže, kao i do centra grada. Zračna luka nalazi se 6 kilometara od apartmana. Najbliža autobusna stanica udaljena je 2 minute ugodne šetnje, te je četvrt vrlo dobro prometno povezana s ostalim dijelovima grada.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se izvršava uplatom na račun, rezervirati je moguće do dva dana prije dolaska. Vrijeme prijave je od 14:30, moguća je privatna/beskontaktna prijava, a vrijeme odjave je do 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazati možete do 7 dana prije dolaska uz povrat novca, do 4 dana uz povrat 50% uplate, a na sva otkazivanja unutar 4 dana od predviđenog dolaska nema povrata novca
Udaljenost od objekta
  • More: 4 km
  • Plaža: 4 km
  • Centar: 5 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 1 km
  • Zračna luka: 6 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osim najma smještaja, nudimo piće dobrodošlice, prijevoz ukoliko je to moguće, te pomoć našim gostima u svemu što im je potrebno kako bi se osjećalu dobrodošlima i u potpunosti uživali u odmoru.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nena
Iva Klapan Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Nena je pregledan 7924 puta od 14.04.2022.