Apartman RitaVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartman je smješten na prvom katu i kompletno je opremljen kako bi se obitelj ugodno osjećala tijekom boravka u njemu. Uređen je u retro stilu podsjećajući na Mediteran kakav nekada bio, tako da gost ima osjećaj kao da je došao baki i djedu u posjetu, u svoj dom. Svaki detalj je biran ili izrađen s ljubavlju, time da ima sve što suvremeni domaćinstvo treba. Kuća u kojoj je smješten apartman okružena je mediteranskim biljem, ružama, citrusima, velikom smokvom i trešnjom. Do plaže gost ima 5 minuta hoda, a do centra sa svim sadržajima manjeg grada 15 minuta hoda. Kuća je smještena u mirnom predjelu, a 50 m od nje nalazi se policijska postaja. Vodice su savršeno smještene na srednjem Jadranu, što ih čini atraktivnim za odlaske na jednodnevne izlete u radijusu od cca 100 km (Zadar, Šibenik, Dalmatinska Zagora, Skradin, Split, Slapovi Krke, Kornati, otoci Prvić i Zlarin, biciklističke staze, novouređena šetnica do susjednog mjesta Tribunj...).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Termin će biti rezerviran nakon što gost uplati akontaciju u iznosu od 30% ukupne cijene smještaja na račun domaćina, koji će se gostu priopćiti, a ostatak od 70% gost će platiti u odmah po dolasku u apartman. Gosti se primaju od 14,00 sati, kojom prilikom će ih osobno dočekati njihova domaćica, dok se apartman prilikom odlaska mora isprazniti do 11,00 sati. Apartman treba gost ostaviti u stanju kako ga je zatekao prilikom dolaska. Posebno naglašavamo da u apartmanu nije ni na koji način dozvoljeno pušenje i korištenje bilo kakvih opojnih sredstava, te dovođenje kućnih ljubimaca. Gost je dužan iz sigurnosnih razloga prilikom svakog izbivanja iz apartmana gasiti klima uređaj, zatvoriti krovni prozor u kupaonici i zaključati apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje termina 30 dana prije dolaska je besplatno. U slučaju da se otkaže 30-15 dana prije planiranog dolaska domaćin zadržava rezervaciju u stopostotnom iznosu. Ukoliko se otkaže u vremenu kraćem od 15 dana do dana planiranog dolaska rezervacija se zadržava u cijelosti, osim u slučaju više sile, kada će se sa gostom naći rješenje na zadovoljstvo obje strane, što je u konačnici, zajednički cilj.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 700 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U apartmanu će svakog gosta dočekati piće dobrodošlice, domaći, autohtoni slatkiš ili neki drugi specijalitet kako bi se gost okrijepio nakon dolaska s puta. Gostu je na raspolaganju kompletno opremljena kuhinja kako bi se mogao osjećati kao kod svoje kuće ( hladnjak s ledenicom, zamrzivač, mikrovalna i ventilirajuća pećnica, indukcijska ploča sa 4 polja, blender, toster, kuhalo za vodu, tv, 120 tv programa, Wi-Fi, bialetti moka, mikser za kolače, garnitura za sjedenje na balkonu od 12 m2, aparati protiv komaraca, perilica rublja, deterdženti, kupka i šampon za prvu ruku, toaletni papir, posteljina i ručnici, stolnjaci kuhinjske krpe, parking u dvorištu kuće pod ključem, ostava za smjestiti prtljagu i namirnice, kao i mogućnost uživanja u zrelim smokvama za one koji dođu iza 1.8. Domaćica je osobno sašila i dva kućna ogrtača kao izraz pažnje za svoje goste. Sve je ovo uračunato u cijenu smještaja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Rita
Renata Ćaćić-Sambolić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Umirovljena pravnica koja ljeta provodi u Vodicama i voli ugošćavati svoje prijatelje i raduje se kada se oni osjećaju kod nje kao doma.

Oglas Apartman Rita je pregledan 8393 puta od 20.06.2022.