Apartmani MaritaVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Marita smješteni su na 1. katu obiteljske kuće u mirnoj ulici (Stablinac XI), Vodice. Smješteni su u blizini šljunčanih plaža Imperial i Olympia Hangar s prirodnim hladom i brojnim sportsko-rekreacijskim i zabavnim sadržajima, udaljene 10-ak minuta hoda (cca 700 metara). Do prve trgovine stiže se za 5 minuta, a do centra Vodica za 20 minuta šetnicom uz more. Gostima je osiguran besplatan Wi-Fi i parkirno mjesto u privatnom dvorištu. STUDIO APARTMAN za 2 osobe - cijena noćenja od 40 € do 55 € APARTMAN 2+1 - cijena noćenja od 50 € do 65 € U cijenu noćenja uključeni su svi troškovi. Minimalno 5 noćenja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U cijenu noćenja su uključeni svi troškovi. Za rezervaciju termina plaća se akontacija u iznosu jednog noćenja. Uplatom akontacije, termin smještaja je rezerviran. Ostatak do pune cijene smještaja plaća se prvi dan po dolasku. Dolazak u apartman je od 14 sati, a odlazak do 10 sati ujutro, ili po prethodnom dogovoru s domaćinom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkaza rezervacije u roku od 30 dana od rezerviranog termina, vršimo 100% povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 1.1 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 1 km
  • Doktor: 1.1 km
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Banka: 1.1 km
  • Pošta: 1.2 km
  • Benzinska crpka: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Marita
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Srpanj 2023
Pohvala

Pohvala vlasniku na prelijepom apartmanu, studio 2+0.kako je na slici tako je i uživo. čisto, uredno, mirno mjesto. sve blizu za opskrbu. Plaža manje od 10 min. Gospodin Vugrinec susretljiv, za razgovor, upute. Predivni vlasnici, preporučujem ih svima koji žele mir na svom odmoru. Dođite nećete pogriješiti. Bila sam u svakakvim smještaj ima ali ovdje je prelijepo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Povratna informacija

Poštovana gđo Snježana, zahvaljujem na Vašem komentaru. Drago nam je da ste bili naši gosti.

Marijan Vugrinec
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, u apartmanima će vas dočekati ljubazni, pristupačni i nenametljivi domaćini koji poštuju privatnost gosta. Za rezervaciju termina i dodatne informacije obratite nam se s punim povjerenjem. Kontakti: 091/6187-175 (Marijan) i 091/959-0268 (Tanja) Veselimo se Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Marita je pregledan 5122 puta od 20.06.2023.