Apartman SorićSveti Petar - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Petar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Prostran, suvremeno opremljen trosobni apartman, u mirnom dijelu Svetog Petra, idealan za obiteljski odmor u kojem ćete se osijećati kao u svom domu. Tri spavaće sobe, u jednoj je veliki bračni krevet, u drugoj dva odvojena kreveta za jednu osobu, u trećoj jedan francuski ležaj širine 140 cm. Velika kuhinja i blagavaonica opremljena je svim potrebnim kućanskim aparatima, prostrani dnevni boravak s kutnom garniturom (razvlači se u ležaj) s velikom terasom i pogledom na more. Kupatilo + odvojeni WC s perilicom rublja. Upotreba klime uključena u cijenu. Na svim prozorima i balkonskim vratima mrežice za zaštitu od komaraca i drugih insekata. Do plaže je par minuta hoda, a u blizini je i restoran. Djeca će uživati na šljunčanoj plaži.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju 20% od ukupne cijene. Vrijeme dolaska u apartman: 14:30-22:30. Vrijeme odlaska: prema dogovoru, najkasnije do 16:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 13 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 5 km
  • Sportske aktivnosti: 5 km
  • Disco klub: 5 km
  • Casino: 13 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Sorić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
München, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Kolovoz 2016
Savršen odmor

Bili smo u kolovozu 2016. godine nas četvero (2 odrasle osobe + 2 djece) u veličanstveno imenovan Apartment. Stan sadrži sve što možete zamisliti. Perilica rublja, perilica suđa, mikrovalna, itd Wifi Slike na web stranici su 100% stvarnost. To je 5 minuta hoda do plaže. U blizini plaže je i pekar, trafika i povrća. Na plaži se nalazi i pizzeria, također se preporučuje. Zadar i Biograd su biti postignut u oko 20 minuta vožnje automobilom. Slapovi Krke je oko 1-1,5 sata autom. Ali ti bi trebao izgledati u svakom slučaju. Vrlo lijep vlasnik je uvijek korisno s pitanjima. Mi samo možemo preporučiti stan. U svakom slučaju, mi bi se vratiti. Ljubav Zrinka, hvala na velikom odmoru.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala Carolin i Rainer i vašoj krasnoj djeci na lijepim riječima. Posebna vam hvala što ste čuvali naše kao svoje. Voljela bih da nam se vratite jer ste gosti za poželjeti.

Vinnitsa, Ukrajina
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Siječanj 1970
Ukrajina

Bio mi u ovom velikom stanu 10 dana. Je 8 odraslih osoba i 2 dječji. Kuća je vrlo čist, mnogo ručnika, vrlo lijepo i čisto platno i, mnoge kuhanje i još stvari koje trebamo svaki dan, klima-uređaj. U ovom stanu smo imali sve što nam je potrebno. Vrlo dobar roštilj u dvorištu. Imali smo veliku pogled na more s balkona! Udaljenost od mora je samo 4 minute pješice. Dobro Wi Fi svih vremena. Najvažnije - u ovom stanu dobri i ljubazni vlasnici, koji su nam pomogli svih vremena! Oni su vrlo prijateljski, uvijek odgovorili na naše zahtjeve i pitanja. Želimo reći hvala za puno na veliko mjesto za provesti svoj poziv! Sanjamo vratiti opet!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Dragi Maryna

Hvala vam na velikom pregled. Reci hallo za sve vaše velike obitelji. Nadam se vaš san će se ostvariti.

velenje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Kolovoz 2015
BREAK

Zrinka radujemo se ponovnom susretu s vami.Vidimo oko 26/4/2016 ćemo prijaviti točan datum.Lepo Jerkota me pozdravio, Marijo, Tonko i Kate Lp iz Velenja Melita & Co

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Zrinka Sorić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti! Od upita do realizacije vaše rezervacije stojim vam na raspolaganju za sva pitanja, a za vrijeme vašeg boravka u našem apartmanu trudit ću se izaći vam ususret da vam boravak bude što ugodniji. Dobro došli!

Oglas Apartman Sorić je pregledan 22109 puta od 02.04.2014.