Mobilna kućica TonkaSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner i gorje

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Uživajte u prekrasnom okruženju ovog romantičnog mjesta u prirodi. Kamp se nalazi na prekrasnom području Podvelebitske obale, tik uz more. Imamo rezerviran parking za naše goste te vez za plovilo (ako ga posjedujete). Mobilna kućica ima 24 m2 + natkrivena terasa (24 m2) sa stolom za blagovanje (6 osoba) i plinskim roštiljem + lounge zona Kapacitet: 5+2 1 spavaća soba s bračnim krevetom 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta i krevetom na kat. Super za djecu 1 kupaonica Kuhinja i dnevni boravak s kaučem s funkcijom ležaja (2 osobe) Plaža cca 15m Naša mobilna kućica nekada je bila u kampu Soline u Biogradu na Moru. Od ove godine nalazi se u kampu Rača u Svetom Jurju kod Senja. Kućni ljubimci su dobrodošli :)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Samostalni Check-in Prijava na recepciji kampa Check in: 14:00 Check out: 10:00 Plaćanje se vrši putem Interneet bankarstva ili uplatom na račun. Za rezevaciju apartmana potrebno je uplatiti 30% akontacije ukupnog iznosa noćenja. Poslat ćemo Vam pismenu potvrdu rezervacije (voucher). Boravišna pristojba nije uključena u cijenu. Iznosi: 1,06€/dan po osobi 0,53€ djeca od 12 do 18 godina djeca do 12 godina ne plaćaju boravišna pristojbu Završno čišćenje iznosi 80€.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervaciju gost može otkazati bilo kad u periodu do 30 dana prije dolaska, uz povratak uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 11 km
  • Ljekarna: 11 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 11 km
  • Zračna luka: 65 km
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
- Klima uređaj -Plinski štednjak - Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Mikrovalna pećnica - Aparat za kavu - Kuhalo za vodu - besplatni WiFi - Sušilo za kosu - Ručnici i posteljina - Roštilj na plin - Parkirno mjesto - Vez za plovilo Kamp ima dječje igralište, restoran i caffe bar.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Tonka
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Antonija Džijan
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav, ja sam Antonija, ljubiteljica prirode, umjetnosti, putovanja, knjiga. Stojim Vam na raspolaganju za sva pitanja prije i tijekom boravka. Naša mobilna kućica nekada je bila u kampu Soline u Biogradu na Moru. Od ove godine nalazi se u kampu Rača u Svetom Jurju kod Senja. Dostupni smo na sljedeće brojeve: +385 97 7055416 +43 660 3876464

Oglas Mobilna kućica Tonka je pregledan 788 puta od 16.04.2024.