Apartmani ZlataHvar Stari Grad - Otoci

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman 3 +1 ima kuhinju sa blagavaonicom i dnevnim boravkom sobu dvokrevetnu i sobu jednokrevetnu i kupatilo sa wc. Apartman je udoban za tri osobe i ima mogućnost pomoćnog ležaja u blagavaonici za 1 osobu. Apartman 2 ima kuhinju, blagavaonicu, sobu i kupatilo. Apartman je udoban za dvije osobe i ima mogućnost pomoćnog ležaja u blagavaonici za malo dijete Kuća sa apartmanima je smještena u mirnom dijelu grada, od plaže udaljen svega 5 minuta pješke, do grada 10 minuta pješke. Apartmani Zlata, grad Stari Grad na otoku Hvaru pravo su mjesto za vaš odmor. Uživajte u moru, suncu i dobro opremljenim apartmanima, te provedite nezaboravan odmor na Hvaru, jednom od najljepših otoka na svijetu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravak kraći od 3 dana uvećava cijenu za 30% Plaćanje za rezervirane termine prilikom dolaska u apartman. Dolazak u apartman nakon 14 sati, međutim u dogovoru sa gostima i prije. Odlazak iz apartmana do 10 sat
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 900 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zlata
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
BEOGRAD/VOŽDOVAC, Srbija
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Srpanj 2023
Prijatan i ugodan boravak

Zlata i Tadija su topli, dobroćudni i dobronamjerni domaćini. Apartman je komforan, čist i osvijetljen s prostranom terasom. Kuhinja je u potpunosti opremljena a gosti mogu koristiti i perilicu za veš. Nalazi se na 2 minuta od plaže i 10 minuta od jezgra Starog Grada. Sve preporuke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Zahvala za komentar

Zahvaljujemo istinski na ovako lijepim riječima. Zaista smo sretni.da je Vaš dojam baš ovakav. Presretni kada ugostimo goste poput Brankice i Šaše kao i originalnog Đorđa i Mina,Prekrasna ,predobro odgojena i zadovoljna djeca. I zato svina veliki pozdrav a posebno.ĐORĐU I MIni zahvala za lijepe napisane riječi.

Zlata Brizić Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam Zlata, od 1999 sam domaćim u svojim apartmanima. Dugogodišnjim iskustvom pristupam svakom gostu na najbolji mogući način. U prvom redu mi je urednost, čistoća i ljudski odnos sa gostima.

Oglas Apartmani Zlata je pregledan 22520 puta od 08.08.2018.