Apartmani OraKlek - Dubrovnik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Negdje između neba i mora: "Apartmani Ora". Ovi prekrasni apartmani nalaze se na izvrsnoj lokaciji, nedaleko od plaže i u mirnom mjestu s fantastičnim pogledom na more, Pelješki most i impresivnu okolicu. Osim nevjerojatnog pogleda, ovaj objekt nudi sve što je potrebno za ugodan boravak. Unutar objekta ćete pronaći sve što vam je potrebno za miran i bezbrižan odmor, uključujući klimatizirane sobe s modernim namještajem i besplatnim bežičnim internetom. Apartmani su moderno uređeni s obiljem prirodnog svjetla i s prozorima koji se otvaraju prema pogledu na more i prekrasan krajolik. Ukratko, objekt s pogledom na more i Pelješki most pruža savršenu kombinaciju prekrasnog krajolika, udobnosti i mira te blizinu plaže i drugih turističkih destinacija. Osim toga, posjetitelji Komarne i okolice mogu doživjeti vrhunsku enološku ponudu i otkriti bogatu vinsku tradiciju ovog područja posjetom vinarijama Rizman i Terra Madre.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se vrši putem e-maila. Prilikom rezervacije, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 20% ukupne cijene boravka. Ostatak se plaća prilikom dolaska u objekt. Po uplati akontacije, gostu se šalje potvrda rezervacije sa svim detaljima o smještaju. Standardno vrijeme dolaska u objekt je od 14:00 sati, dok je vrijeme odlaska do 10:00 sati. Međutim, vlasnik objekta će se truditi prilagoditi se gostima i dogovoriti se oko specifičnih vremena dolaska i odlaska ukoliko je to moguće. Prilikom dolaska u objekt, gosti će biti dočekani od strane vlasnika i upoznati s detaljima o objektu i okolici. Gosti će također biti upoznati s pravilima kućanstva, uključujući kućni red, kako bi se osigurao ugodan i siguran boravak svih gostiju.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije najmanje 14 dana prije planiranog dolaska, vlasnik objekta ima pravo zadržati uplaćenu akontaciju kao naknadu za gubitak prihoda. U slučaju izvanrednih okolnosti, kao što su prirodne katastrofe, bolest ili smrt u obitelji, vlasnik apartmana može odlučiti vratiti akontaciju gostu bez obzira na to kada je otkazana rezervacija.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 13 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Autobusni kolodvor: 22 km
  • Željeznički kolodvor: 27 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Marina: 27 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 10 km
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U okolici Komarne, nalazi se mnogo zanimljivih atrakcija i mjesta za posjetiti. Grad Dubrovnik - nalazi se otprilike 70 km južno od Komarne. Ovo je jedan od najpoznatijih gradova u Hrvatskoj, poznat po svojim zidinama, kulturnim spomenicima, katedrali i živopisnim ulicama. Grad Dubrovnik je također UNESCO-va svjetska baština. Ston - nalazi se otprilike 30 km sjeverno od Komarne. Ovaj gradić poznat je po svojim impresivnim zidinama koje su nekad služile za obranu od neprijatelja. Ston je također poznat po svojim kamenicama i solani. Poluotok Pelješac - nalazi se otprilike 20 km sjeverno od Komarne. Ovo je područje poznato po svojim vinogradima, maslinicima i ribarskim selima. Osim toga, Pelješac ima neke od najljepših plaža u Hrvatskoj. Nacionalni park Mljet - nalazi se otprilike 60 km sjeverozapadno od Komarne. Ovaj nacionalni park je jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj, a poznat je po svojim šumama, jezerima i netaknutoj prirodi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ora
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Recenzija

Vrhunski opremljeni, moderni apartmani. Izrazito susretljiva i ljubazna vlasnica. Čistoća besprijekorna. Svakako za preporuku!

Preporučujem za :
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Top top

Vrhunski smještaj

Preporučujem za :
Ora Borovac
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Ora je pregledan 7867 puta od 09.05.2023.