Apartmani AureliaKrk Šilo - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Krk Šilo i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Aurelia - naši apartmani svoja vrata prvi put otvaraju krajem ljeta 2014. godine, a nalaze se u malom primorskom mjestu Šilu, na otoku Krku. Dobrodošli ste kao naši gosti u dva novouređena i moderno opremljena apartmana smještena pokraj glavne pješčane plaže Pećine. U dva apartmana, svaki veličine 40 m2, mogu se ugodno smjesitit do 4 osobe po apartmanu. Naši apartmani su točno 30 sekundi udaljeni hodom od plaže, imaju balkon/terasu, imaju besplatan parking i 2 minute su udaljeni hodom od glavnog trga, trgovine, restorana, doktora i ljekarne, a mirni ambijent objekta je okružen drvećem i morem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se potvrđuje nakon uplate 30 % ukupnog iznosa. Za boravak kraći od 3 dana cijena se povećava za 30% i naplaćuje se čišćenje u iznosu od 200 kn. Za noćenja od 10 dana i više odobrava se popust od 10% na cijenu ukupnog boravka. Iznos unaprijed dogovorenih broja noćenja plaća se odmah prilikom dolaska prvog dana korištenja smještaja. Molimo goste da na dan odlaska budu spremni za izlazak iz apartmana do 10:00 sati. Ulazak u apartman gostima koji dolaze omogućen je na dan dolaska od 16:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 16 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 12 km
  • Marina: 21 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 20 km
  • Nacionalni park: 100 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Aurelia
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Šilo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2020
Divan odmor

Proveli smo prekrasan i miran odmor u Šilu. Apartman je bio besprijekorno čist, svijetao i lijep (dobro opremljen i praktičan), vrlo blizu pješčane plaže - što je vrlo pogodno za obitelj s djetetom. Sjajni domaćini, vrlo ljubazni i uslužni. Toplo preporučujemo smještaj, Aurelia je više nego što smo očekivali, odlično se provela u ovom malom mjestu @Krk otoku.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Kłodzko, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2019
Bilo je super !!!

Uzbudljivi domaćini, čisti, ugodni, blizu mora. Mjesto je tiho i vrlo dobro smješteno za mene. Nekoliko plaža na koje možete izabrati, također s druge strane poluotoka. Posjetili smo, odmorili i definitivno ćemo se sjetiti. Toplo preporučujem svima!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Sosnowiec, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Aurelia, Srpanj 2019
Preporučuje se

Apartman Aurelia u Šilu jedno je od najboljih mjesta za odmor koje smo ikada bili. Ima obilje prednosti koje čine vaš boravak savršenim. Najvažniji su: - vrlo blizu plaže (oko 40 metara), - izuzetno čist (ručnici se mijenjaju svaki drugi dan, posteljina jednom tjedno), - ima dobro opremljenu kuhinju, - i brza internetska veza. Štoviše, domaćini su ljubazni i uslužni, ali istovremeno neupadljivi. Ako želite u potpunosti uživati u vašem odmoru na otoku KRK, toplo preporučam apartmane Aurelia.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala vam puno

Draga gospođo Marta, Hvala vam na lijepom osvrtu i što ste bili naši gosti! Jako nam je drago što ste imali lijep i opuštajući odmor, te se nadamo da ćemo se opet vidjeti kao naši gosti. Srdačno

Prikaži sve komentare
Đuro Stanišić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

POPUNJENI ZA SEZONU 2020. !

Oglas Apartmani Aurelia je pregledan 57142 puta od 28.06.2014.