Apartmani Malora Promajna - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Promajna i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani Malora smješteni su u mirnom predjelu Bratuša udaljeni samo 20 metara od mora. Odličan su izbor za miran odmor. U blizini se nalazi sve što vam j potrebno, restoran, caffe bar, trgovina. Šljunčana plaža je pogodna za djecu. Svi apartmani imaju ili balkon ili iozlaz na terasu, tako da možete uživati u svježem zraku, zalasku sunca. Kuća ima svoj privatni parking. Svi apartmani su opremljeni klimom, bežičnim internetom. Svaki apartman ima opremljenu kuhinju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Zračna luka: 70 km
  • Marina: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu, spremište za bicikle, mogućnost pomoći pri organizaciji izleta- skywalk Biokovo i izleti brodom fish picnic na Brač, Hvar, Korčulu.
Prikaz na karti
Boris Nikolić Malora Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Ja sam ljubazna i pozitivna osoba. Kad negdje putujem, volim se osjećati kao kod kuće, pa ću vam pomoći da si i vi osjećate isto. Sretan sam što ću vam pomoći s bilo kojim informacijama o lokalnom području ili općenitim pitanjima. Ako vam ne treba moja pomoć, pustit ću vas da uživate u odmoru bez ikakvih prekida.

Oglas Apartmani Malora je pregledan 29204 puta od 28.02.2020.