Apartmani Villa VaniaBrač Povlja - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brač Povlja i regiji Otoci!
Opis objekta

illa Vania je predivna kamena kuća sa bazenom, smještena uz obali mora mjesta Povlja, mirno turističko naselje smješteno 40 km istočno od Supetra na otoku Braču. Kuća se nalazi u mirnom djelu Povlje, svega 20 m. od mora, kamenite i šljunčane plaže, a svega 100-ak metara od zaljeva Tičja luka sa šljunčanom plažom idealnom za djecu. Od centra mjesta i svih većih turističkih sadržaja, kuća je udaljena oko 800m. Do centra mjesta može se stići autom, ili uz obalu koju krase nekoliko prekrasnih plaža. Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Povlji, ljetovanje veće grupe, kao i za ljubitelje vodenih sportova i rekreativnog odmora. Apartmanska kuća Villa Vania smještaj nudi u 5 novouređenih, klimatiziranih apartmana, svaki sa kapacitetom ležaja za 2-3 i 4 osobe. Svaki apartman sadrži opremljenu kuhinju sa dnevnim prostorom, jedna ili dvije spavaće sobe, kupaonica (toalet / tuš / kada) i velike terase s predivnim pogledom na more. Perilica rublja gostima je dostupna u zajedničkoj centralnoj prostoriji.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Banka: 800 m
  • Disco klub: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Vania
Frane Bezmalinović Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

DODJITE U NAŠ MALI "RAJ NA ZEMLJI" ...OPUSTITE SE I GUSTAJTE U SVIM BLAGODATIMA KOJE VAM PRUZA "VILLA VANIA" I NJEN MALI TIM VELIKIH LJUDI. ČEKAMO VAS SA SRCEM I DUSOM DA VAM PRUZIMO NEZABORAVAN ODMOR!!! VASI VANIA & FRANE BEZMALINOVIĆ

Oglas Apartmani Villa Vania je pregledan 9155 puta od 24.02.2021.