Apartmani Plitvice Lakes LodgePlitvička jezera - Kvarner i gorje

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Plitvička jezera i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Šarmantna drvena kuća nudi tri bogato opremljena i klimatizirana apartmana s privatnim ulazima. Zbog položaja privlačna je gostima, jer jamči nesmetan pristup čak i u snježnim uvjetima. Velika uređena okućnica, sa svojim sadržajima, nudi obilje zabave i ugodan odmor za djecu i odrasle. Na 1,5km udaljenosti nalazi se centar sa trgovinama i restoranima, a ulaz u nacionalni park udaljen je 16km. Boravak u drvenoj kući, osim što je ugodan, vrlo je i koristan. Slojevi smole unutar zidova pozitivno utječu na dišne puteve, a tople boje i prirodnost drva umanjuju stres i potiču kreativnost i druženje. Drvena kuća nema statičkog elektriciteta pa ne privlači prašinu. Zbog toga je idealan izbor za osobe alergične na prašinu. Drvene površine upijaju višak vlage iz zraka, a kad zrak postane suh ispuštaju upravo onu vlagu koju su prethodno upile. Zato kažemo da drvena kuća živi i diše. Kako je drvo i odličan prirodan izolator, boravak ljeti je ugodan i bez klima uređaja, a zimi dobro čuva toplinu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U cijenu boravka je uključena boravišna pristojba. WIFI je besplatan i dostupan u čitavom objektu. Za boravak od 5 ili više noćenja, završno čišćenje je uključeno u cijenu. Za kraći boravak od 5 noćenja, doplata za završno čišćenje je 50EUR. Na upit, moguć je boravak jednog kućnog ljubimca uz plaćanje. Boravak kućnog ljubimca se dodatno naplaćuje 10 EUR/dan. Boravak kraći od 3 noćenja nije moguć. Vrijeme dolaska / Check in: od 16h na dan dolaska Vrijema odlaska / Check out : do 10h na dan odlaska
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Pri rezervaciji termina potrebno je platiti akontaciju u iznosu od 30%, a ostatak iznosa najkasnije 15 dana prije dogovorenog termina. Besplatno otkazivanje je moguće do 30 dana prije dogovorenog termina. Za otkazivanje unutar 30 dana od dogovorenog termina, akontaciju nije moguće vratiti. Za otkazivanje unutar 15 dana od dogovorenog termina uplaćeni iznos ne vraćamo, ali vam nudimo dogovor za boravak u terminu koji vam više odgovara.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 125 km
  • Nacionalni park: 16 km
Dodatni sadržaji
Osim brzog dolaska i pristupa u Nacionalni park "Plitvička jezera", u okolici se nalazi i niz atrakcija koje vrijedi posjetiti. Utočište za mlade medvjede u Kuterevu (62 km), Baraćeve špilje (37km), Pećinski park Grabovača (46km), Dolina Jelena (28km), Ranch s konjima za jahanje (30km), Adrenalin Park (20km) , Zip line Pazi medo (27km), Memorijalni centar Nikola Tesla (51km), uređeno sanjkalište (7km), skijalište Mukinje (16km), izvor rijeke Gacke - Majerovo vrilo (43km), Rastoke (49km),... samo su dio atraktivnih mjesta koje vrijedi posjetiti i stvoriti nezaboravne uspomene. Svaki apartman je opremljen izborom literature i društvenih igara, a možete se opustiti i u našoj spa zoni uronjeni u jakuzzi nakon opuštanja u sauni. Za prohladne večeri tu je naše vrtno ložište pored kojeg možete uživati zavaljeni, pokriveni dekicom i za vedrih noći promatrati zvijezde.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Plitvice Lakes Lodge
Mario K. Renters Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Francuski,
Oglas Apartmani Plitvice Lakes Lodge je pregledan 5881 puta od 26.03.2022.