Apartmani AdriaPetrčane - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Idealan položaj apartmana na poluotoku Punta Radman daje mogućnost izbora nekoliko plaža. Pa čak i kada puše bura ili južni vjetar naći ćete ugodno mjesto na plaži. Gusta borova šuma pruža zaštitu od sunca tijekom cijelog dana. Možete birati između neke od uređenih kamenih plaža ili pješćanu plažu pogodnu i za malu djecu. Sve plaže udaljene su 100 do 200 metara od apartmana. Zavidna čistoča mora i zraka odlike su po kojima se Petrčane ističu među drugim destinacijama na Jadranu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje rezervacije (akontacija) unaprijed uplatom na račun, ostatak pri dolasku. Vrijeme dolaska poslije 14 h, vrijeme odlaska do 10 h. Apartmani Adria poštuju aktualne svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite vezane uz COVID-19. Želimo Vam ugodan odmor u našim apartmanima ! Dobrodošli !!!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 10 km
  • Casino: 5 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U krugu 200 metara nalaze se brojni sportsko rekreacijski sardžaji kao što su tenis, mini golf, stolni tenis, boćalište, najam bicikla i sl.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Adria
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nova Gradiška, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Odlično

Apartmani uredni i čisti te opremljeni svime što je potrebno za kraći i duži boravak. Vlasnik je susretljiv, pristupačan i voljan pomoći oko svega. Plaže su doslovno nadohvat ruke, minuta hoda (s malim djetetom) na koju god stranu krenete. Hlada možete gotovo uvijek naći, a za djecu ima i fina pješčana plaža sa plitkim morem na kojoj ima mjesta u svako doba dana. Mjesto ima dovoljno kafića, restorana, pizzerija, gift shopova... Auto je doslovno nepotreban (a možete ga ostaviti na rezerviranom parkingu u hladu uz apartman) jer je sve u par minuta hoda. Svaka preporuka za apartman.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Odgovor domaćina
Hvala

Pošovani Andrija Zahvaljujem na lijepom komentaru. Bio mi je užitak upoznati Vas i Vašu obitelj. Uvijek ste dobrodošli 😀

Kraków, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2020
Sjajno, bijeg!

Spontana ideja provođenja godišnjeg odmora u Hrvatskoj pogodila je 10. Vrlo lijepi vlasnici, ugodni, čisti i dobro opremljeni apartmani. Fantastična lokacija - dvije plaže udaljene oko 100 m, svaka: jedna tiha i mirna u hladu borova, druga s atrakcijama, barovima, glazbom. Na licu mjesta ima sve što vam je potrebno za bezbrižan odmor - kombinira se s mirisom lokalnih specijaliteta, suvenirnica ... i odličnim polazištem. Svim srcem preporučujem boravak u apartmanima Adria. Hvala domaćinima na fantastičnim uvjetima za opuštanje

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala vam!

Hvala na lijepom komentaru i uredno ostavljenom apartmanu. Bilo je pravo zadovoljstvo imati vas kao naše goste i provoditi vrijeme s vama. Uvijek će mi biti drago vidjeti vas ovdje u Petrčanima :-).

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2020
Odlicno!

Ovo je jedan od najboljih smještaja u kojem smo boravili,a inače puno putujemo. Izuzetno čisto, odlično opremljen apartman, balkon dovoljne veličine da možete uživati na njemu u potpunosti. Vlasnik je jako ljubazan, uvijek na raspolaganju. Dočekao nas je hladnim osvježenjem, dao nam je ceradu za auto da nam ne bi smola kapala po autu... to su sitnice,ali te sitnice čine domaćina velikim u očima gosta. Za svaku preporuku!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala na lijepom komentaru. Bili ste gosti kakve samo poželjeti možemo. Ugodna komunikacija od prvog maila pa do apartmana ostavljenog u savršeno urednom stanju. Uvijek ćete nam biti dobrodošli gosti :-)

Prikaži sve komentare
Tomislav Kuzmić Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski,
Više o domaćinu

Svim našim gostima želimo lijep i ugodan boravak u našem objektu. Dobro nam došli!

Oglas Apartmani Adria je pregledan 46141 puta od 24.04.2020.