Apartmani Kestenovi dvoriOpatija - Kvarner i gorje

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Opatija i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Apartmani Kestenovi dvori *** su moderno uredjeni smještaj sa besplatnim Wi-Fi internetom i privatnim parkirnim mijestom. Lociran u izuzetno tihom području sa izobiljem zelenila i svježeg zraka, na samo 2 km od Lovrana i 6km do Opatije, ovaj obiteljski smještaj sa dugodišnjom tradicijom turizma osigurat će vam potpuni odmor za dušu i tijelo. Apartmani Kestenovi dvori su dio Kvraner Family Quality brenda koji garantuje kvalitetu i ljubaznost smještaja. Gostima je na raspolaganju prostrana grill terasa sa pogledom na more, zeleni dio vrta i diječije igralište. U ponudi su klimatizrani apartmani, veličine 20 i 40m2, pogodni za od dvije do pet osoba. Svaki apartman ima svoj zaseban ulaz, terasu, spavaća sobu, privatnu kupaonicu s kadom ili tušem, opremljenu kuhinju sa hladnjakom, štednjakom, mikrovalna pećnicom , mašinom za kavu i svim neophodnim posudjem. Kucni ljubimci su dobrodosli. Keš, krediten kartice, i on-line placanje preko web stranice omogućeno.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
* Keš i kreditne kartice su prihvaćene. * Online plaćanje putem kreditne kartice na našoj web stranici omogućeno Kućni ljubimci su dobrodosli. Pet friendly smještaj. Besplatno - WI-FI-s pristupom Internetu Besplatno - Klima Besplatno - Parking na licu mjesta Besplatno - Perilica rublja vještice možete koristiti na zahtjev Besplatno - Glačalo i daska za peglanje dostupna na zahtjev Besplatne - Karte i flajeri
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 2 km
  • Plaža: 2 km
  • Centar: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Za potpuno uživanje u odmoru i prijateljskoj atmosferi, tu je i prostrani zajednički vrt i BBQ grill terasa s prekrasnim pogledom na Kvarner i Rijeku. Za najmladje je na raspolaganju zeleni dio dvorišta i diječije igralište. U kuci je više apartmana te se moze smjestiti više familija, a objekt je moguce izrentati u cijelosti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kestenovi dvori
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Wiena, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Kestenovi dvori, Travanj 2015
Velika mjesta i pogledom na more

Lijepa, čista kuća, fantastičan pogled na more. Prostrani parking i vrt.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Marko Biro Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Budite nas slobodni kontaktirati 0-24h Naši smještajni kapaciteti su otvoreni tijekom cjele godine.

Oglas Apartmani Kestenovi dvori je pregledan 6359 puta od 03.12.2014.