Apartman ThorOpatija - Kvarner i gorje

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Opatija i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Ovaj apartman nalazi se u Voloskom, to je malo ribarsko mjesto udaljeno 2km od centra Opatije. Objekt ima pogled na more te je od prvih plaža udaljen svega 30m. Prvi restoran se nalazi na 10m od apartmana. U cijelom je objektu moguće koristiti WiFi. U objektu se nalaze dvije klima jedinice, jedna je u dnevnom boravku, a druga u spavaćoj sobi. Kuhinja sadrži perilicu posuđa. Također apartman uključuje TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Ovaj apartman je namijenjen za 2 osobe!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom dolaska u apartman dužni ste platiti polog za slučaj štete u iznosu od 150€. Ova će se naknada naplatiti u gotovini. Polog će vam biti vraćen prilikom odjave. Puni iznos vašeg pologa bit će u gotovini vraćen nakon pregleda smještajnog objekta. Prijava u apartman je moguća od 16h-23h, a odjavu iz apartmana potrebno je napraviti od 6h-10h. Model plaćanja: gost plaća potpuni iznos uplatom na račun prilikom rezervacije apartmana. Ovaj objekt potrebno je rezervirati minimalno 7 dana prije dolaska. U ovom objektu nije dozvoljen boravak djece. Pušenje u objektu nije dozvoljeno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati rezervaciju do 14 dana prije dolaska. Gost će platiti ukupan iznos u slučaju otkazivanja unutar 14 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 10 m
  • Ljekarna: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Thor
Vedran Davidović
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Thor je pregledan 3181 puta od 24.03.2023.