Apartman Marina Boutique Novigrad - Istra

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Dobrodošli u NOVIGRAD BOUTIQUE APARTMAN, dragulj smješten u novigradskoj marini, koji nudi savršen spoj elegancije i udobnosti. Ovaj suvremeni apartman pruža očaravajuće okruženje za vaš boravak u Istri, uz dodatni bonus besplatnih bicikala za istraživanje šarmantnog okoliša. Idealno smješten, apartman nudi zadivljujući pogled na grad i udaljen je samo 600 metara od netaknute plaže Maestral i manje od 1 km od slikovite plaže Karpinjan. Pri dolasku, dočekat će vas osjećaj sofisticiranosti i modernosti. Apartman ima jednu prostranu spavaću sobu ukrašenu udobnom posteljinom, a elegantna kupaonica nudi plišane ručnike i luksuznu kadu. Životni prostor je promišljeno dizajniran s TV-om ravnog ekrana opremljenim streaming uslugama, nudeći zabavu na dohvat ruke. Blagovaonica, besprijekorno integrirana s potpuno opremljenom kuhinjom, savršeno je mjesto za uživanje u ukusnim jelima. Terasa s prekrasnim pogledom na more poziva vas da se opustite i uživate u primorskom ambijentu. Za vašu udobnost, klimatizirana jedinica ima opuštajuću kadu i garderobu, osiguravajući ugodan doživljaj tijekom vašeg boravka. Pristup balkonu, besplatno privatno parkiralište i besplatan WiFi čine dodatnu pogodnost. Vanjska blagovaonica poziva na obroke na otvorenom, stvarajući intimnu atmosferu za uživanje u ljepoti okoline.  Ovaj smještaj nadilazi pružanje udobnog boravka; nudi niz aktivnosti za poboljšanje vašeg iskustva. Iskoristite prednosti besplatnih bicikala da istražite Novigrad i upustite se u aktivnosti kao što su ronjenje, vožnja bicikla i ribolov za impresivnu obalnu avanturu. S plažom Sirena udaljenom samo 1,1 km i uzbudljivim Aquaparkom Istralandia na samo 6,6 km vožnje, ovaj je apartman savršeno smješten za one koji traže i opuštanje i avanturu. Pogodnost zračne luke Portorož, udaljene 22 km, osigurava nesmetano putovanje za one koji dolaze zrakoplovom. Otkrijte svijet udobnosti i stila u NOVIGRAD BOUTIQUE APAR

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 30% ukupne cijene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Moguće je otkazati rezervaciju 30 dana prije dolaska. Ukoliko se gost ne pojavi ili ne otkaže rezervaciju na vrijeme, akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 50 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 700 m
  • Benzinska crpka: 70 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Zračna luka: 22 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Rezervacijom ovog smještaja dobivate besplatnu degustaciju vina kod našeg lokalnog proizvođača vina Morena Ivančića. Kontaktirajte nas za više informacija!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marina Boutique
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Benito Battista
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski, Slovenski,
Oglas Apartman Marina Boutique je pregledan 1132 puta od 15.02.2024.