Apartmani LucijaNovigrad (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novigrad (Zadar) i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartmani Lucija i Lucija Novum nalaze se u mirnom gradiću Novigradu u dva objekta. U sklopu apartmana Lucija (A4 i A2 2) nalazi se grijani bazen sa sunčalištem odakle se pruža predivan pogled na more, planinu i cijeli Novigrad. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni komin s opremom za roštilj te natkrivena terasa gdje na vidikovcu mogu uživati u obroku na otvorenom. Apartman Lucija Novum (A4 2) nalazi se u centru Novigrada te uključuje prostranu terasu s roštiljem, idealnu za dnevni odmor i obrok na otvorenom. Svi apartmani uključuju i balkon s pogledom na more, dnevni boravak s TV-om, bežični Wi-Fi na cijelom posjedu i potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom, hladnjakom, zamrzivačem, perilicom posuđa, kuhalom za vodu, tosterom i aparatom za kavu. U sklopu kupaonice nalazi se perilica rublja i sušilo za kosu. Plaža je udaljena 2km od Lucije te 400m od Lucije Novum. Drevna jezgra grada Zadra udaljena je 32km, a na udaljenosti od 30km do 120km nalaze se četiri nacionalna parka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak: od 15h Odlazak: do 11h Rezervacija ~prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, u roku od 72h gost uplaćuje 20% ukupnog iznosa rezervacije bankovnim transferom ~ostatak od ukupnog iznosa rezervacije uplaćuje se najkasnije 14 dana prije dana dolaska bankovnim transferom Odustajanje od rezervacije ~ukoliko gost otkaže rezervaciju do 14 dana prije dana dolaska uplaćeni iznos od 20% ukupnog iznosa vraća se u roku od 48h bankovnim transferom ~ukoliko gost otkaže rezervaciju 8-14 dana prije dana dolaska zadržava se 20% ukupnog iznosa rezervacije ~ukoliko gost otkaže rezervaciju 0-7 dana prije dana dolaska zadržava se 50% ukupnog iznosa, a ostatak se vraća u roku od 48h bankovnim transferom
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 22 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 22 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ovaj maleni gradić sa svojim starim kamenim kućama i srednjovjekovnom tvrđavom idealno je mjesto za mirni odmor ili ishodište aktivnog odmora i otkrivanja prirodnih ljepota Dalmacije. U Novigradsko more uljeva se rijeka Zrmanja, a njene ljepote možete upoznati na dva načina: veslajući u kanuu njenim gornjim tokom te dnevnim ili večernjim izletom brodom njenim donjim tokom. Od Novigrada vodi i 30km duga označena biciklistička staza. Gostima se nudi i pomoć u organizaciji izleta do nacionalnih parkova i parkova prirode, kao i do obližnjih gradova i otoka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lucija
Maja i Grgo Buterin Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, mi smo Maja i Grgo, i kao Vaši domaćini pobrinuti ćemo se da ispunimo Vaše želje te učinimo Vaš odmor savršenim, a naše apartmane mjestom na koje ćete se sigurno poželjeti vratiti. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Lucija je pregledan 25878 puta od 18.04.2016.