Kuća za odmor NavaliaPag Novalja - Otoci

cijena od € 140 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pag Novalja i regiji Otoci!
Opis objekta

Samo 200 m od plaže, u mirnom naselju Potočnica nalazi se kuća Navalia - idealno mjesto za miran i opušten odmor. Kada se zaželite gradske gužve, samo 10 km dalje nalazi se Novalja i svjetski poznata plaža Zrće tako da je Potočnica odlično ishodište za goste koji žele istraživati otok Pag. Kuća je moderno uređena i opremljena za ugodan odmor do 6 gostiju. Sastoji se od 3 spavaće sobe s bračnim ležajem, svaka sa SAT TV-om, a gostima su na raspolaganju 2 kupaonice s tuš kabinom od kojih se jedna nalazi u centralnom prostoru, a druga u prizemlju zajedno s dječjom igraonicom. Kuhinja je potpuno opremljena za pripremu obroka dok se u blagaovaonici nalazi barski stol i stolice. U dnevnoj sobi nalazi se SAT TV i mjesto za Vaš odmor te je centralni prostor u potpunosti klimatiziran. Kuća je pokrivena WiFi signalom. U prizemlju se nalazi dječja igraonica s ponudom raznih igara, dječji stol za biljar, pikado, stolni nogomet i druge društvene igre. Uz igraonicu nalazi se kupaonica s tuš kabinom i veš mašinom. Kuća ima veliku i prostranu terasu sa sjedećom garniturom i pogledom na mediteranski vrt. Gostima je na raspolaganju okućnica s roštiljem gdje se mogu pripremiti svježa jela za obitelj i prijatelje, a preporučujemo janjeće kotlete u marinadi od ružmarina koji možete ubrati u vrtu. Od sadržaja na otvorenom, kuća Navalia svojim gostima nudi stolni tenis, badminton, vanjski tuš te 2 parkirna mjesta. Ukupna površina kuće je 85 m², od toga 68 m² se odnosi na centralni katni prostor, a 17 m² na prizemlje s igraonicom i kupaonom. Uživajte u okućnici od oko 120 m². Najbliži manji dućan nalazi se u mjestu Jakišnica koja je udaljena 4 km, dok se veći dućani, ribarnica i tržnica, nalaze u Novalji koja je udaljena 10 km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava je moguća od 16 sati, odjava do 10 sati. Za potvrdu rezervacije, potrebna je uplata depozita u iznosu od 30%, a ostatak 15 dana prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Do 30 dana prije dolaska - povrat 100% 29-15 dana - povrat 70% 14-10 dana - povrat 50% 9-0 dana ili non show - bez povrata
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 10 km
  • Trgovina: 10 km
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Disco klub: 12 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma barke i dodatni izleti uz doplatu
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Navalia
Anes Kovač Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Navalia je pregledan 6135 puta od 25.11.2021.