Apartmani BarbaMaslenica - Zadar i okolica

cijena od € 32 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Maslenica i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

NOVO opremljeni i suvremeno namješteni apartmani sa prostranim balkonom te pogledom na Novigradsko more i zalazak sunca. Apartmani se nalaze u mirnoj ulici sa vrlo malo prometa. U blizini se nalazi i sam centar mjesta, te također svi ostali sadržaji poput: doktora, zubara, dućana,pošte,bankomata,restorana itd..sve unutar 500 metara. Želite li svoj boravak provesti aktivno, u blizini se nalazi biciklistička staza, kanjon rijeke Zrmanje(15 km) te tri nacionalna parka, NP Paklenica (15 km), NP Krka (80 km), NP Plitvička jezera (100 km) kao i gradovi ;Zadar (25km) i Nin (30km) sa bogatom kulturno- povijesnom baštinom. Zbog blizine autoceste (2 km), do nas ćete doći brzo i jednostavno. Za svoje goste imamo osigurana parkirna mjesta Nudimo Vam ugodan smještaj uz pristupačne cijene.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Stipe Maruna Mile Budak 14 23243 Jasenice Hrvatska OTP Bank - IBAN - HR6924070003200858646 - SWIFT COD - OTPVHR2X
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 50 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 250 km
  • Željeznički kolodvor: 250 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 25 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 50 km
  • Casino: 25 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Organiziramo izlete brodom u kanjon Zrmanje , kao i posjete lokacijama na kojima je snimljen film Winnetou. U ponudi nudimo tradicionalna jela ispod peke te ribu i sva ostala jela na žaru . Po želji naših gostiju nudimo jednodnevni izlet u vlastitu planinsku kuću na 1100 metara nadmorske visine. Pristup planinskoj kući moguć je s autom , a od Maslenice je udaljena 25 minuta vožnje..
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Barba
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Калининград, Ruska Federacija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2015
Izvrsno mjesto za boravak!

Stilski namještene i opremljene apartmane s balkonima. Velikim Lijepa terasa, roštilj, povoljno parkiranje. Blizina mora. Slikoviti krajolici. Vrlo mirno mjesto. I, naravno, mnogo Zaslugom za iznimne stava, dobre volje i želje da boravak svakog gosta što ugodnijim. Mi osjećamo kao kod kuće!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa ruski - Prikaži original
Würselen, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2014
Holiday 2014

Apartmani Barba Maslenica mogu samo preporučiti. Bili smo jako iznenađeni kao app. uspostavlja se e Ome u drugom Zemlje su vidjeli 4 zvjezdice, a ako sam zaradio usporediti s App.Barba app. Barba um. 5 zvjezdica. Jedan tjedan je bio svakako nije dovoljno da postoji toliko stvari koje čine čovjeka može. Budući Fam.Maruna vrlo korisno predstaviti savjete. Vozi samo se vratiti, a vi ćete biti iznenađeni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Mannheim, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2014
Preporuča

Rezervirali smo ovaj smještaj u kratkom roku, i moram reći da smo apsolutno nisu bili razočarani. Vrlo ljubazni domaćini, lijepo ... ali treba stvarno može dodijeliti zvijezdu:-) Apartmani su moderni i imaju sve što vam je potrebno. S balkona možete uživati ​​u predivnom pogledu i uživati ​​u večeri. Imali smo prekrasno vrijeme koje je bilo tijekom prebrzo. No, ljeto se približava. Na taj način, opet Hvala našim domaćinima! :-) Pozdrav Steffen, Iryna i Max

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Stipe Maruna Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Dobrodošli u Maslenicu, dobro došli u apartmane „Barba“. U domaćem ugođaju našeg objekta želimo vam pružiti ruku dobrodošlice te zaželjeti da vam ovo mjesto ostane u lijepom sjećanju kako biste nam se uvijek rado vraćali. Nadamo se da ćemo imati čast biti vaši domaćini i ispuniti sva vaša očekivanja. Dobro nam došli! Apartmani "Barba"

Oglas Apartmani Barba je pregledan 14583 puta od 08.03.2014.