Apartmani AnastazijaKarlobag - Kvarner i gorje

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Apartmani su smješteni u mirnoj ulici bez mnogo prometa. Ispred objekta je veliki besplatan parking. Objekt pruža pogled na morsku obalu, otok Pag i prekrasne Velebitske planine. Objekt je u potpunosti opremljen za ugodan boravak . Svaki apartman ima dnevni boravak, blagovaonu, kuhinju, kupaonicu i sobu za spavanje. Prva plaža udaljena je 10 minuta laganog hoda. U dvorištu objekta nalazi se privatni besplatni bazen i ostali sadržaji. Većina sadržaja (Trgovine, rekreacijski centar, plaže, ljekarna, restorani, park za djecu, vodeni park, gradski trg, i ostalie znamenitosti ) nalaze se u blizini, te vam nije potreban automobil. Tokom ljetnog perioda u gradu se održava ljetni program (predstave, koncerti), a organizirane su i jednodnevne rute trajektom na otok Pag. U blizini je nekoliko manjih mjesta koje vrijedi posjetiti, kao i predivna uvala Zavratnica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme prijave je od 15h poslije podne, vrijeme odjave do 10:00 ujutro. Akontacija prema dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost ima pravo na besplatno otkazivanje 14 dana prije termina rezervacije. Otkazivanje 14 dana prije rezervacije, vrši se povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Pri dolasku u apartman dočekati će Vas slatko iznenađenje (grickalice, čokolada, sok). U svakom apartmanu nalazi se klima uređaj, aparat za kavu, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, štapni mikser, toster, stol za peglanje, glačalo za veš, sušilo za veš, sušilo za kosu, vreće za smeće, kanta za smeće, baterije, radio uređaj . Na prozorima su mrežice protiv insekata. U kupaonici će vas dočekati šampon za kosu, regenerator, gel za tuširanje, osvježivač prostora, ručnici i toalet papir. Na katu nalazi se i perilica za rublje. Na rapolaganju 0/24h je privatni bazen u dvorištu kao i roštilj na drveni ugljen ili električni roštilj. Na raspolaganju je oprema za plažu ; ručnici, lopta za vodu, maske za ronjenje, ležaljke, luftići kao i teniski reketi i reketi za badminton. Besplatno dodatno na vaš zahtjev ; dječji krevet, hranilica za bebe, toaletni papir, ostale sanitarije, ručnici i posteljina za krevete.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Anastazija
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ines Kuš
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam vlasnik apartmana. Suprug i ja vaši smo domaćini. Govorimo hrvatski i engleski jezik. Ukoliko ne govoritre engleski ,tokom važeg boravka upotrebljavam google prevoditelj i prevodim na vaš jezik ako komuniciramo putem whatsupp, viber ili neke druge aplikacije. Veselimo se ugostiti Vas :) WHATSUP , VIBER ; +38591895123

Oglas Apartmani Anastazija je pregledan 386 puta od 24.04.2024.