Apartman Studio Suzys LodgingDubrovnik - Dubrovnik i okolica

cijena od € 49 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Dubrovnik i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Nas studio apartman je smjesten na iznimo mirnoj lokaciji, bez buke auta, i vreve grada. Zaseban, okruzen velikim vrtom, sa domacim vocem i povrcem. Drugi red od mora, gdje mozete birati tihe i stjenovite plaze, ili plaze dva hotela sa 5 zvjezdica koja su na 5 min od naseg studio apartmana Hotel Libertas Rixos i hotel Bellevue. Natkrivena terasa sa cvijecem okolo , sa pogledom na more i na otok Lokrum je zasiguno najljepsi dio koji vam se moze dogoditi. Ukoliko zelite "pobjeci" od buke i guzvi, nas studio je idealan za mir, tisinu, i one treuntke samoce koje zelite sebi priustiti na odmoru. Parking je besplatan,, nema stepenica, te je dostupno i starijim ljudima. Do centra Starog Grada je 20-ak minuta hoda, Mala trgovina je na 50 metara, pekara, restorani, fast food 5 minuta. Autobusna stanica je 2 minute. Okupljanje i glasna muzika nisu dopusteni. Kauc je na razvlacenja , te je studio idealan za par. Dobro dosli!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je 30%, ostalo prilikom dolaska Akontacija je bespovratna, osim u iznimnim situacijama ( smrt bliskih osoba, nesrece, bolesti, uz prilozenu dokumentaciju). Vrijeme dolaska je iza 2 popodne Vrijeme odlaska je 10 ujutro. Dolasci iza 8 uvecer se naplacuju 20 eura Glasna muzika i bilo kakvo okupljanje nije dopusteno. Klima uredjaj koristiti iskljucivo dok ste u studio apartmanu u, na temperaturi izmedju 22 do 24 stupnjeva. Prilikom izlaska iz studio apartmana iskljuciti klima uredjaj, i otvoriti prozore. Terasu ne djelite sa nikim. Domacin brine o odrzavanju okucnice (zaljevanje i sl), i uz vasu suglasnost ce dogovoriti vrijeme. Bitno nam je postivati vasu privatnost i odmor.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraca u iznimnim situacijama ( smrt, nesrece i sl) uz prilozenu dokumentaciju.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 90 m
  • Doktor: 90 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 1.3 km
  • Marina: 13 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Casino: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ja sam Vas domacin, ja cu vas pricekati, uz dobrodoslicu naseg domaceg likera i smokava iz naseg vrta. Dati cu vam sve potrebne informacije, i biti za vas tu. Organiziran dolazak i odlazak iz zrace luke, cijena je 35 eura. Boravak za jednu noc je skuplji 20%.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Studio Suzys Lodging
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
ferrara, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2023
Savršen domaćin

Domaćica je divna žena, vrlo uslužna. Studio je mali, ali dovoljan za kraći boravak u gradu, vrlo čist i na vrlo dobroj poziciji. Parkiranje je bilo jednostavno čak i sredinom kolovoza. Vrlo dobar boravak.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Suzy's Lodging
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moje ime je Suzy Volim prirodu, životinje i svakodnevne radosti koje nas podsjećaju na to da je život prekrasan i jedinstven. Dragi gosti, potrudit ću se da vam pružim lijepe trenutke koji će vam uljepšati boravak ovdje i ostaviti vam lijepe uspomene na odmor u Dubrovniku u nasem studio apartmanu. DOBRO DOŠLI Suzy

Oglas Apartman Studio Suzys Lodging je pregledan 3816 puta od 18.04.2023.