Apartmani Villa MarićBaška Voda - Split i okolica

cijena od € 85 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Villa Marić nalazi se u mirnom dijelu Baške Vode,200 metara od mora. Iz vile se pruža prekrasan pogled na more,otoke i okolne planine. U blizini se nalaze tržnica, restorani i kafići. Prostrani apartmani sastoje se od dvokrevetne spavaće sobe, kupatila, kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe. U dnevnoj sobi nalazi se kauč na razvlačenje. Suvremeno opremljeni apartmani Vaš boravak čine ugodnijim :SAT TV, WiFi, klima uređaji i potrebni kuhinjski pribor,te terasa sa prekrasnim pogledom na more. Ispred vile nalazi se prostrani parking. Parking u garaži je moguće osigurati na zahtjev uz nadoplatu. Mirno okružje oko kuće osigurava mir od ulične buke i sigurnost djeci. Na usluzi je uvijek ljubazno osoblje. Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu uz želju da se osjećate kao doma. Nadamo se ćete uživati u našim apartmanima i da ćete u Baškoj Vodi nezaboravno uživati! Radujemo se Vašem dolasku!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Marić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zielona Góra, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2022
Pozitivno mišljenje - preporučam

Mjesto je ispunilo naša očekivanja, sve je bilo kao što je opisano na web stranici. Sobe su sadržavale sve potrebne stvari (uključujući kuhinju - posuđe, kupaonicu - ručnike, sapun, sobe - veliki ormar). Postojao je vlastiti parking. I apartman i cijeli objekt su bili čisti. Bilo je blizu plaže, iako se trebalo popeti uz 170 stepenica, to nam nije predstavljalo problem, bio je još jedan blagi spust. U susjedstvu se nalaze barovi, trgovine, pekare i restorani. Kontakt s vlasnikom bio je vrlo pozitivan, bila je od velike pomoći i prilikom rezervacije i na licu mjesta.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Droga Marto, Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym obiekcie. Dziękujemy za miłą recenzję. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję ponownie Państwa gościć. Życzymy wszystkiego najlepszego i przesyłamy mnóstwo pozdrowień.

Čačinci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Pozitivna ocjena

Jako lijep smještaj, sve uredno i čisto! Najbolje od svega uljudni domaćini...samo riječi pohvale imamo

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Odgovor domaćina
Hvala!

Draga Josipa, Hvala na lijepim ocjenama. Drago nam je da ste imali ugodan odmor u našem smještaju. Nadamo se da ćemo imati priliku ponovno Vas ugostiti. Srdačan pozdrav i ugodan dan.

Mara Marić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu uz želju da se osjećate kao doma. Nadamo se ćete uživati u našim apartmanima i da ćete u Baškoj Vodi nezaboravno uživati! Radujemo se Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Villa Marić je pregledan 19174 puta od 21.04.2022.